HACKERII, DEZVĂLUIRI DESPRE FENOMENUL OZN ȘI PREZENȚA EXTRATEREȘTRILOR PE TERRA

HACKERII, DEZVĂLUIRI DESPRE FENOMENUL OZN ȘI PREZENȚA EXTRATEREȘTRILOR PE TERRA

Când vorbim despre hackeri ne gândim la spionajul informatic și plasăm acest fenomen undeva în timpurile moderne. Potrivit revistei The Economist, primul caz de spionaj al unui cod s-a petrecut în anul 1834, atunci când Joseph și Francois Blanc au piratat un cod telegrafic și ca urmare au avut acces la date ale bursei.

În anii 60, au urmat alte cazuri de piratare a liniilor telefonice americane. Abia în anii 80, media începe să publice informații despre acest subiect. Kevin Poulsen a piratat sistemul informatic al armatei americane, scriau ziarele americane.

În acea perioadă, s-a vorbit despre primul virus informatic, iar hackerii au fost catalogați ca fiind persoane periculoase.

Începând cu anii 90, după introducerea Internetului, s-a inventat termenul de cibercriminalitate.

Dezvăluiri și secrete

Revenind în timpurile noastre, hackerii au fost cei care au dezvăluit informații pe care noi, oamenii de rând, nu le-am fi aflat de-a lungul existenței noastre.

După ce a piratat sistemul informatic al Forțelor Aeriene argentiniene, un hacker a publicat documente cu privire la prăbușirea unui OZN, în apropiere de orașul Mendoza, în 26 ianuarie 1985. Conform documentelor publicate, OZN-ul avea forma unui cilindru și era pilotat de un extraterestru.

Loading...

În perioada în care a avut loc evenimentul în regiunea orașul Mendoza a avut loc un seism cu magnitudinea de 5,9 pe scara Richter.

În anul 2014, un alt hacker a publicat mai multe documente cu privire la un puternic seism care a avut loc în 14 aprilie în regiunea mexicană Tecpan de Galeana. Cutremurul a avut o magnitudine de 7,2 pe scara Richter.

Ceea ce este interesant este faptul că hackerul a publicat documente cu privire la apariția unor lumini misterioase, cu câteva minute de producerea cutremurului.

De-a lungul timpului, hackerii au publicat documente cu privire la prăbușirea a 17 OZN-uri, în perioada anilor 1947-1948.

ozn

Anul 2014, avea să fie un adevărat război între autorități și hackeri. Gary McKinnon, un hacker britanic, a intrat în baza de date NASA, de unde a sustras fișiere privind programe spațiale secrete. Documentele prezentau informații despre navele spațiale terestre care sunt pregătite pentru un război cosmic.

El a mai publicat și documente piratate care poartă denumirea de Non terrestrial officers, în care au fost prezentate nume de extratereștri și conexiunile care au avut loc cu reprezentanți ai Pentagonului, în cadrul unor proiecte spațiale secrete.

loading...

Related posts