HAARP, arma care distruge planeta

HAARP, arma care distruge planeta

În 12 mai 2008, un cutremur cu magnitudinea de 8 grade distrugea regiunea Sichuan, sud vestul Chinei. Mulți oameni de știință afirmă că această catastrofă are legătură cu construcția unui baraj pe o linie de falie.

Alți specialiști consideră că seismul a fost generat de puternica armă numită HAARP. Barajul are o capacitate de 1,1 miliarde de metri cubi și o înălțime de 156 de metri.

Epicentrul cutremurului a fost la o distanță de 5 kilometri față de baraj și conform specialiștilor s-a format fenomenul de seismicitate indusă care a dus la producerea cutremurului. De remarcat este faptul că în momentul în care a început construcția giganticului baraj, specialiștii americani i-au atenționat pe chinezi asupra unor consecințe grave care se pot produce, dat fiind existența acelei falii. Bilanțul seismului a fost teribil. Peste 87000 de morți, 350000 de răniți, 1,5 milioane de persoane evacuate.

După cutremur au urmat 217 replici cu intensități foarte mari. China este o putere mondială. Are o populație de peste 1,3 miliarde și alocă anual pentru proiectele militare peste 125 miliarde de dolari.

Acest buget uriaș îi preocupă pe americani care în nenumărate rânduri au cerut Chinei transparență. Conflictul mocnit dintre cele două puteri a răbufnit atunci când chinezii au realizat o armă antisatelit. Reprezentanți ai Pentagonului au susținut că există pericolul militarizării cosmosului.

Declarația a fost făcută în contextul în care SUA au pierdut mulți sateliți. China a fost comparată cu un tăvălug căruia nu-i stă nimic în față. În anii 50, China a ocupat Tibetul, o țară bogată în petrol, gaze, carbon, jade, safir, cuarț, sare, crom, uraniu, argint, fier. Potențialul resurselor minerale în Tibet este estimat la 80 miliarde de dolari. În anii 50, Tibetul avea 222000 de kilometri pătrați de păduri.

După 30 de ani, jumătate din această suprafață era defrișată de chinezi. Americanii au evitat o confruntare directă cu China, au preferat strategii oculte. În anii 50, după invazia chineză în Tibet, CIA a pregătit un comando format din tineri tibetani care trebuiau să lupte împotriva chinezilor. Aceștia trebuiau să preia puterea în Tibet.

Combatanții au fost pregătiți în munții din Colorado, unde clima este asemănătoare cu cea din Tibet. Proiectul a fost un eșec. Armata chineză a lichidat pe toți combatanții. Ce soluție aveau SUA în acest context?

O armă invizibilă, puternică și care nu lasă urme. A  fost pus în aplicare proiectul HAARP. Prima boală gravă a secolului al XXI-lea a fost SRAS, sindromul respirator sever. Boala a debutat în China unde au fost mii de morți. A urmat planul B, războiul climatic, inundații, secetă, cutremure, perturbarea stratului de ozon. Distrugând mediul, distrugi economia și oamenii.

HAARP, arma care controlează planeta

HAARP este un proiect care se desfășoară în Anchorage, Alaska, cu ajutorul a 48 de antene gigantice amplasate sub forma unui arc. Scopul acestui proiect este de a provoca o ploaie de radiații electromagnetice în zone predestinate.
Proiectul a fost lansat în anii 80, la ordinul strict al preşedintelui Ragan, în cadrul unei strategii pe care o dorea a fi mondială și pe care a numit-o războiul stelelor.

Nikola Tesla a fost primul savant care în anul 1891, a inventat un sistem de bobine capabil să genereze milioane de volţi de înaltă frecvenţă care aveau ca sursa o simplă priză.

Proiectul HAARP a fost asemuit cu aurorele boreale, o oglindă gigantica capabilă să trimită semnale în întreaga lume. Pentagonul este principalul finanţator al acestui proiect, care conform specialiştilor, are capacitatea de a întrerupe comunicarea sateliţilor, poate plonja o parte din planetă în cel mai sinistru scenariu, întreruperea sistemului de comunicaţii, modifica traiectoria rachetelor și declanşează fenomene meteorologice programate, începând cu inundaţii și terminând cu secetă.

HAARP poate modifica frecventa aerului, proces care afectează organismul uman, în special, funcţiile cerebrale.
Pe seama acestor experimente sunt puse migraţia haotică a unor animale și păsări, dar și sinuciderile în masă ale balenelor, caşaloţilor, delfinilor.

Ceea ce este și mai alarmant, HAARP poate produce cutremure cu magnitudine foarte mare sau poate duce la prăbuşirea unei mari părți a calotei glaciare.

HAARP

HAARP poate crea explozii asemănătoare cu cele nucleare. Ziarul francez Le Figaro scria despre producerea primelor aurore boreale artificiale cu ajutorul antenelor HAARP.

În ultimele decenii, au fost oameni de știința care au tras un semnal de alarmă cu privire la experimentele HAARP și chiar au cerut în mod oficial întreruperea acestui proiect. Injectarea unei mari cantităţi de energie în ionosfera poate conduce la schimbări climatice catastrofale.

În anul 1991, în timpul Războiului din Golf, americanii au provocat întreruperea tuturor comunicaţiilor în zonele unde erau forțele militare irakiene. Fără comunicaţii s-a produs un haos general.

În plus, s-a acționat asupra psihicului militarilor, acestea erau dezorientaţi, incapabili să lupte. S-a spus că în Irak, americanii au câștigat utilizând forța HAARP.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)