Take a fresh look at your lifestyle.

HAARP, arma care distruge planeta

În 12 mai 2008, un cutremur cu magnitudinea de 8 grade distrugea regiunea Sichuan, sud vestul Chinei. Mulți oameni de știință afirmă că această catastrofă are legătură cu construcția unui baraj pe o linie de falie.

Alți specialiști consideră că seismul a fost generat de puternica armă numită HAARP. Barajul are o capacitate de 1,1 miliarde de metri cubi și o înălțime de 156 de metri.

Epicentrul cutremurului a fost la o distanță de 5 kilometri față de baraj și conform specialiștilor s-a format fenomenul de seismicitate indusă care a dus la producerea cutremurului. De remarcat este faptul că în momentul în care a început construcția giganticului baraj, specialiștii americani i-au atenționat pe chinezi asupra unor consecințe grave care se pot produce, dat fiind existența acelei falii. Bilanțul seismului a fost teribil. Peste 87000 de morți, 350000 de răniți, 1,5 milioane de persoane evacuate.

După cutremur au urmat 217 replici cu intensități foarte mari. China este o putere mondială. Are o populație de peste 1,3 miliarde și alocă anual pentru proiectele militare peste 125 miliarde de dolari.

Acest buget uriaș îi preocupă pe americani care în nenumărate rânduri au cerut Chinei transparență. Conflictul mocnit dintre cele două puteri a răbufnit atunci când chinezii au realizat o armă antisatelit. Reprezentanți ai Pentagonului au susținut că există pericolul militarizării cosmosului.

Declarația a fost făcută în contextul în care SUA au pierdut mulți sateliți. China a fost comparată cu un tăvălug căruia nu-i stă nimic în față. În anii 50, China a ocupat Tibetul, o țară bogată în petrol, gaze, carbon, jade, safir, cuarț, sare, crom, uraniu, argint, fier. Potențialul resurselor minerale în Tibet este estimat la 80 miliarde de dolari. În anii 50, Tibetul avea 222000 de kilometri pătrați de păduri.

Loading...

După 30 de ani, jumătate din această suprafață era defrișată de chinezi. Americanii au evitat o confruntare directă cu China, au preferat strategii oculte. În anii 50, după invazia chineză în Tibet, CIA a pregătit un comando format din tineri tibetani care trebuiau să lupte împotriva chinezilor. Aceștia trebuiau să preia puterea în Tibet.

Combatanții au fost pregătiți în munții din Colorado, unde clima este asemănătoare cu cea din Tibet. Proiectul a fost un eșec. Armata chineză a lichidat pe toți combatanții. Ce soluție aveau SUA în acest context?

haarp

O armă invizibilă, puternică și care nu lasă urme. A  fost pus în aplicare proiectul HAARP. Prima boală gravă a secolului al XXI-lea a fost SRAS, sindromul respirator sever. Boala a debutat în China unde au fost mii de morți. A urmat planul B, războiul climatic, inundații, secetă, cutremure, perturbarea stratului de ozon. Distrugând mediul, distrugi economia și oamenii.

loading...

Comentariile sunt închise.