Guvernul mexican a dezvăluit mai multe pietre care dovedesc că mayașii au colaborat cu extratereștri

Pentru cei care încă mai au îndoieli cu privire la faptul că civilizația mayașă a avut contact cu diverse civilizații extraterestre, guvernul mexican a făcut publice o serie de pietre pe care sunt gravate ființe extraterestre, cât și obiecte spațiale neidentificate.

Obiectele au fost descoperite în urmă cu 80 de ani de către arheologii mexicani în situl arheologic de la Calakmul.

După cum se poate observa din imaginile alăturate, pietrele mayașe înfățișează fețele unei specii de extratereștri, cât și navele cu care aceștia au venit în vizită pe Terra.

Cea mai interesantă piesă este cea care arată exploziile solare care lovesc din plin planeta noastră. Arheologii au interpretat acest fapt precum o profeție pe care au făcut-o mayașii pentru generațiile următoare. De asemenea, trei OZN-uri sunt prezentate cum pătrund în jetul de plasmă, ceea ce poate semnifica că această specie extraterestră, cu care a colaborat mayașii, provine din din Soare. O altă planetă este prezentată în același desen, dar este aproape imposibil ca ea să fie determinată.

pietre mayase

Acest basorelief este extrem de important pentru că reprezintă un avertisment sau pur și simplu o informare cu privire la evenimentele care se pot produce în viitorul apropiat.

Loading...

pietre mayase

Amintim faptul că activitatea solară este mai intensă în prezent față de timpurile trecute, mai ales că cercetătorii NASA se așteaptă în orice moment la o erupție majoră.

pietre mayase

Autoritățile mexicane au făcut publice aceste pietre antice în speranța de a informa opinia publică cu privire la faptul că mayașii dețineau informații despre viitorul omenirii, care le fuseseră oferite de către o specie extraterestră.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și