X-Files

GUVERNUL FRANCEZ ÎN ALERTĂ DE GRADUL ZERO! ATENȚIE LA OZN-URI!

Anul 2015 a început cu multe evenimente care se concretizează și devin realitate, în ciuda unor voci care consideră să fie sceptice în ceea ce privește viața pe alte planete și existența unor civilizații. În această lună, un robot trimis pe Marte, de către cei de la NASA, a surprins imaginea unei umbre umanoide. Nu poartă cască, are părul scurt și pare că se joacă cu robotul în cauză. Este îmbrăcat cu un combinezon care îi asigură protecție și are în două butelii care seamănă cu cele de oxigen.

Vă readuc aminte că în iulie 2014, un alt robot a făcut o fotografie cu un OZN care se apropia de Marte.
În 20 ianuarie 2015, un site de specialitate din Franța atrăgea atenția asupra unui fenomen care s-a amplificat în ultimele luni, în Franța dar și în Anglia. Deasupra acestor țări au putut fi observate elicoptere negre, fără însemne, care au o viteză foarte mare și zboară în traiectorie rectilinie, în coloană de până la 20 de elicoptere.

De menționat este faptul că în Franța și în Anglia, elicopterele nu au culoarea neagră, aceasta fiind interzisă. Kozan, un cetățean francez a depus o sesizare la poliția din localitate, arătând că în fața casei sale, în data de 10 ianuarie, a văzut trei elicoptere negre, care făceau un zgomot mare, zburau la joasă altitudine, au survolat câteva minute zona, după care s-au îndepărtat înspre munți. Deasupra munților din apropiere el a observat alte puncte luminoase, spre care s-au îndepărtat cele trei elicoptere.

Poliția a răspuns sesizării lui Kozan, spunându-i că armata franceză nu are în dotare elicoptere de culoare neagră și că nu au avut zboruri de antrenament în acea zonă, în seara menționată. Același site francez semnalează faptul că guvernul francez este în alertă din cauza semnalării multor apariții ale OZN-urilor în spațiul aerian francez. Alerta a pornit în octombrie 2014 și din cauza faptului că OZN-urile sunt semnalate în zonele unde Franța au baze nucleare.

Franța are 19 centrale nucleare, dotate cu 58 de reactoare. Legea interzice orice survol într-un perimetru de 5 kilometri și la altitudini mai mici de câteva mii de metri. La început, francezii au crezut că aceste zboruri sunt făcute de reprezentanții asociațiilor antinucleare. Cinci dintre aceste asociații au dezmințit faptul că au efectuat astfel de zboruri în spațiul aerian francez.

Un alt eveniment important, s-a întâmplat în 2015, când specialiștii de la NASA au comunicat că Stația Spațială Internațională, ISS, este supravegheată atent de obiecte zburătoare neidentificate. Această stație se află pe orbita Pământului din 1998 și începând cu decembrie 2014, această supraveghere a stației s-a amplificat. Obiectele zburătoare neidentificate au o apariție constantă, și de două ori pe săptămână, se apropie foarte mult de stație și fixează niște lumini puternice asupra stației.
Specialiștii de la NASA au reușit să filmeze un astfel de OZN, care a zăbovit mai mult de două minute lângă stație.

loading...

OZN uri pe cerul Americii - GUVERNUL FRANCEZ ÎN ALERTĂ DE GRADUL ZERO! ATENȚIE LA OZN-URI!

Alte evenimente cel puțin ciudate, se produc începând cu 2004, în Sicilia. Într-un sat aparatele electrice care nu sunt conectate la rețeaua electrică iau foc. Televizoare, telefoane iau foc, în special noaptea. Ideea că un piroman ar putea să producă așa ceva a fost exclusă. S-a observat că înainte ca aparatele să ia foc, deasupra localității sunt observate niște lumini ciudate. Autoritățile au decis să evacueze populația din sat și să întrerupă alimentarea cu energie. Incendiile au continuat, la fel și apariția misterioaselor lumini, deasupra satului.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top