Descopera

GRUPUL BILDERBERG, PREGĂTIRI PENTRU DEZASTRUL NUCLEAR ȘI ECONOMIC CARE VA VENI

Grupul Bilderberg care s-a reunit zilele acestea la hotelul Inter Alpen din Austria, a dispus ca în toată zona limitrofă hotelului să fie amplasată aparatură ultra sofisticată, high-tech, cu ajutorul căreia toate comunicațiile din zonă sunt bruiate.

Telefonia mobilă, semnalele radio, toate acestea sunt bruiate. Mai mult, zona este infestată de patrule de poliție care nu permit apropierea de hotel și de pădurea care se află în apropiere. Poliția a avertizat că cei care încearcă să se apropie de hotel vor face două săptămâni de închisoare sau vor plăti o amendă de 500 de euro.

Informațiile venite pe surse spun că elitiștii se pregătesc pentru un dezastru nuclear și unul economic. Din acest motiv, toate discuțiile care se vor face în interiorul hotelului trebuie să fie stric secret. Întâlnirea reprezentanţilor Grupului Bilderberg durează până în 14 iunie.

Benjamin Fulford, un jurnalist american, a declarat că planul illuminaților, în anul 2015, este acela de a distruge 2/3 din populația mondială. El a mai declarat că în China există o organizație care are peste 6 milioane de persoane, care se va opune acestui plan diabolic. Din organizație fac parte asasini, ninja, care pot interveni în orice clipă, împotriva membrilor grupului și a familiilor acestora.

Fulford susține că grupul chinez a făcut apel la Japonia, în sensul că illuminații care au controlul economiei Japoniei, trebuie să fie îndepărtați, iar Japonia să redevină o țară independentă financiar. Toată media mondială consideră că ceva misterios și dramatic pentru omenire, se discută în cadrul Grupului Bilderberg, dat fiind măsurile de securitate, fără precedent.

La această întâlnire participă peste 140 de invitați, din 22 de țări. Printre subiectele fierbinți este și Rusia. Ce vor hotărî elitiștii cu privire la Rusia, vom vedea în lunile care urmează. Regula sub care se desfășoară întrunirea este numită Chatham. Fiecare participant este obligat să nu dezvăluie identitatea participanților și nici a subiectelor discutate. David Rockefeller este o figură emblematică a illuminaților. Are vârsta de 99 de ani și în ultimii 38 de ani, a suportat șase grefe de inimă.

Ultima intervenție chirurgicală a durat șase ore și a avut loc la reședința sa, Pocantico Hills, din New York.
Legendarul Rockefeller a declarat într-un interviu, că de câte ori primește o inimă pentru grefă, în viața lui este un suflu nou.

Între 1988 și 2004, el a mai avut două grefe de rinichi. O altă figură importantă a illuminaților și a Grupului Bilderberg este Jacob Rothschild, bancher britanic. După dispariția avionului MH370 Malaysian Airlines, Rothschild devine unicul proprietar al unui brevet de semi conductor, extrem de important în tehnologia viitoare.
Cum a fost posibil acest lucru?

Bilderberg - GRUPUL BILDERBERG, PREGĂTIRI PENTRU DEZASTRUL NUCLEAR ȘI ECONOMIC CARE VA VENI

Printre pasagerii acestui zbor, se aflau patru specialiști chinezi, care împreună cu Rothschild dețineau câte o parte din brevetul menționat mai sus. Toți patru au fost dați dispăruți, în urma tragediei, iar legea prevede că, dacă unul dintre titularii brevetului moare, ceilalți vor împărți în mod egal titlul brevetului.

Deoarece, toți cei patru chinezi au murit, Rothchild a rămas singurul titular al brevetului. În avionul care a dispărut se mai aflau peste 20 de specialiști care lucraseră la acest brevet. Rothschild va primi o sumă uriașă pentru acest brevet. Pe de altă parte, 239 de persoane nu mai cer nimic, pentru că au murit.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top