Descopera

GRUPELE SANGUINE ȘI PERSONALITATEA

Japonezii, chinezii și coreenii cred cu tărie că în într-un cuplu armonia este dată și de grupa sanguină. Grupa sanguină zero sau grupa umanității primordiale este atribuită lui Adam. Grupa sanguină A sau grupa umanității sedentare este atribuită lui Cain. Grupa sanguină B sau grupa umanității nomade este atribuită lui Abel iar grupa AB este atribuită umanității profetice.

Există patru comportamente psihologice. Bolile și suferințele psihologice apar atunci când există discrepanțe între grupele sanguine și dificultățile de adaptare stresului vieții moderne. În credința populară japoneză se spune că personalitatea și caracterul unei persoane sunt date de grupa sanguină.

La începutul secolului XX, cercetătorul austriac Karl Landsteiner a făcut un clasament al grupelor sanguine precum și o repartizare a acestora după regiuni geografice. S-a constatat că populația asiatică are preponderent grupa sanguină B. Mai jos vă prezentăm câteva dintre particularitățile fiecărei grupe sanguine.

            Grupa O

            Persoanele cu o astfel de grupă sanguină sunt dinamice, active. În aparență, sunt puternice însă în realitate sunt romantice și cu multe slăbiciuni. În momentele cheie ale vieții, își asumă toate greutățile pentru a rezolva situația.

            Au spirit de competiție însă nu acceptă criticile celorlalți. Entuziasmul exacerbat poate duce la multe eșecuri. În dragoste au un mare apetit sexual.

loading...

            Femei grupa O

            Pot critica pe oricine dar nu suportă să fie criticate. Este interesantă de cariera profesională a partenerului și chiar îl ajută în acest sens. Pe primul plan sunt copiii pentru care face eforturi maJore.

            Bărbați grupa O

            Le place să decidă, să fie autoritari, să aibă bani. Punctul lor slab sunt femeile care le pot aduce neplăceri.

            Grupa A

            Pentru japonezi persoanele cu această grupă sanguină sunt o casă din lemn și hârtie care lasă să se vadă prietenia, deschiderea, disponibilitatea. Dar hârtia și lemnul nu rezistă la uragane. Aceste persoane nu sunt suficient de puternice pentru a da piept cu marile greutăți.

            Persoanele din această grupă sunt retrase, interiorizate, dar care în intimitate devin autoritare. În dragoste sunt timide, refuză declarațiile înflăcărate.

            Femei grupa A

            Sunt foarte atente cu partenerul și copii. Gestionează foarte bine treburile casnice. Este geloasă și posesivă. Nu acceptă să fie înșelată.

            Bărbați grupa A

            Nu amestecă problemele de la serviciu cu problemele de acasă. Își iubește copiii. De regulă, el preia problemele financiare.

            Grupa B

            Pentru japonezi persoanele din această grupă sunt un fel de caverne. Este greu de a ghici personalitatea acestor persoane. Sunt complexe, interesante și nu au idei preconcepute. Iubesc fără astfel de principii. Intelectuali de marcă, originali și inventivi. Sunt rebeli și nu acceptă regulile.

            Femei grupa B

            Se împart în două grupe. Femei fidele dar lipsite de autoritate și cele care înșală fără prejudecăți.

            Bărbați grupa B

            Pentru ei familia este același lucru cu profesia. Activi, vor să facă mulți bani și sunt foarte direcți în tot ce fac.

            Grupa AB

            Pentru japonezi aceste persoane au două fețe. Pe de o parte au realizări profesionale, pe de altă parte mari eșecuri în ceea ce privește loialitatea și prietenia.

            Se adaptează ușor situației, iubesc arta și justiția, însă sunt duali.

sange - GRUPELE SANGUINE ȘI PERSONALITATEA

            Femei grupa AB

            Sunt persoane cu capul în aer. Sunt fericite să fie partenera unui bărbat. Depind de partener. Au afinități pentru artă.

            Bărbați grupa AB

            Este conștient de rolul pe care-l are. Se implică în treburile familiei. Iubește femeile și înșală ușor. Poate chiar recunoaște cu nonșalanță că a înșelat.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top