GROTELE, LOCUL UNOR CIVILIZAȚII NECUNOSCUTE

GROTELE, LOCUL UNOR CIVILIZAȚII NECUNOSCUTE

Grotele și cavernele pot fi locul ideal pentru baze extraterestre. Teoria nu este una nouă. Speologii susțin că doar 1% din aceste locuri au fost descoperite și studiate. Încă din Antichitate există texte care susțin această teorie. Se presupune că aceste locuri ascund o lume misterioasă, necunoscută, superioară.

Indienii din America consideră aceste locuri sacre dar și blestemate, în care nu este bine să te aventurezi.
În anul 1981, trei geologi care se aflau într-o misiune, au observat ieșind din munte un obiect zburător. Ei au crezut că este vorba despre un avion care ar fi putut avea probleme de zbor

După patru ore de urcat, au ajuns în zona unde fusese văzut obiectul. Zona era plină de grote și caverne. Nici vorbă de avion.

Valea Morții este frontiera dintre statele California și Nevada. Este o zonă muntoasă plină cu grote și caverne, foarte puțin explorată, dat fiind stâncile foarte abrupte. Munții sunt înconjurați de o zonă deșertică, denumită Valea Morții, din cauza condițiilor climatice greu de suportat.

În grotele care au fost cercetate au fost descoperite adevărate orașe ale unor civilizații necunoscute. Începând cu anul 2003, zona a fost închisă de armata americană și accesul turiștilor interzis.

În 11 martie 2003, poliția a urmărit o flotilă de șapte obiecte zburătoare care nu au mai putut fi vizualizate după ce au intrat în grotele din munți. O altă zonă plină de grote și caverne este cea din Munții Tatra. În anul 1944, un inginer ceh a descoperit o bucată de metal necunoscut în una din aceste grote.

Loading...

Această descoperire a trezit interesul specialiștilor, mai ales că, în zonă au fost observate multe OZN-uri.
Și în acest caz, armata a interzis accesul turiștilor și al specialiștilor, începând cu anul 2007. Aceeași situație și în zona numită Agartha, Tibet.

Imaginile din satelit au surprins suprafețe imense muntoase, cu multe caverne și tuneluri misterioase. Un avion rus care patrula zona a fost doborât în condiții neelucidate. Se spune că extratereștrii sunt la originea acestui accident.

Doi cercetători francezi susțin că aceste intrări terestre sunt în legătură cu civilizații necunoscute. În interiorul grotelor se află cristale care permit civilizațiilor superioare să se materializeze din profunzimea spațiului și a timpului.

loading...

Related posts