The news is by your side.

Grifter, inexplicabilul film care prezintă sacrificiile noilor născuți într-un ritual satanic (imagini șocante)

0

Grifter este un film de scurt metraj care a fost publicat pe internet undeva între anii 2007 și 2008. Videoclipul este format din mai multe imagini stranii, dubioase și de-a dreptul șocante, care pe lângă faptul că vor să transmită un mesaj pot să provoace traume.

Subiectul principal al acestui documentar este sacrificiul copiilor nou născuți într-un ritual satanic. Chiar dacă imaginile nu sunt clare, pentru că se spune că au fost filmate prin anii ’30 într-un loc posedat de forțe malefice, se pot distinge diverși copii uciși cu sânge rece în cadrul unei clădiri stranii. După cum se poate observa, pereții sunt stranii și parcă par că fac parte dintr-un subsol în care crimele se petrec în mod constant.

Pe fundal se aude o voce care mai mult murmură decât vorbește. Nu se pot înțelege decât niște cuvinte stranii rostite în limba esperanto care spun: „rasa voastră este pe cale de dispariție”. Apoi mai mulți copii morți se pot vedea cum zac în pătuțurile lor, pentru ca în final doar unul fiind în viață este arătat camerei de filmat.

Filmarea se încheie cu un mesaj în esperanto care spune: „Acest copil (acum tânăr) este încă în viață și trăiește într-un adăpost local. El nu a vorbit niciodată și încă mai suferă de catatonie

Catatonia este un sindrom psihomotor, listat în Manualul de diagnostic și statistica al tulburărilor mintale, al mai multor boli mintale, printre care se pot menționa schizofrenia, tulburarea bipolară, depresia clinică și altele, caracterizat printr-o stare de fixare a corpului în anumite poziții, conduită stereotipă și stupoare mintală.

Grifter-400x266 Grifter, inexplicabilul film care prezintă sacrificiile noilor născuți într-un ritual satanic (imagini șocante)

În acest sens, Grifter a devenit unul dintre cele mai misterioase filme care există pe internet. Nu se poate preciza cine l-a făcut, nici unde, dar după cum se poate observa există o anumită forță malefică inexplicabilă care domină aceste imagini incredibile.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și