GRAVITATIA, FORTA DE PROPULSIE A UNUI OZN

Stoyan Sarg este cercetător și scriitor american care în ultima sa carte explica tehnologia în baza căreia funcționează un OZN. Câmpul de propulsie al unui OZN este controlat de gravitaţie, susţine Sarg.

OZN-urile sunt considerat un mister care depășesc cu mult legile fizicii moderne. Teoria prezentată poartă numele de Structuri de bază ale materiei – Teoria unificată a supergravitaţiei. Sarg susţine că pe baza unei reacţii stimulate anormal a gravitaţiei se declanşează interacțiuni mecanice cuantice oscilante intre perechile de ioni și electroni care se afla într-un continuum spaţiu-timp.

Un OZN are capacitatea de a atinge viteze uluitoare, de a accelera sau de a executa opriri fără a interveni accelerația progresivă. Până în prezent, niciun aparat de zbor terestru nu poate atinge aceste performanțe. Niciun material sau metal cunoscut nu poate rezista la astfel de viteze.

Cu toate că ating viteze greu de imaginat, zborul OZN-urilor este silenţios. Sarg se întreabă cine ar putea pilota un astfel de aparat de zbor, cine ar putea rezista în astfel de condiții și ce pregătire pentru un astfel de zbor ar trebui să aibă?

Un OZN are capacitatea de a efectua instantaneu un viraj la 90 de grade. Niciun aparat de zbor terestru nu are această capacitate. Un OZN poate staționa în poziție orizontală, după care, instantaneu, se poate ridica vertical cu o viteză excepţională.

În funcție de viteză, luminozitatea, intensitatea ei și culorile se modifica. În funcție de viteza stroboscopică, culorile se modifica. În încercarea de a explica aceste performanțe de zbor uluitoare, oamenii de știința au invocat teoria numită magnetohidrodinamica. Conform acestui principiu, în jurul unui OZN se formează un vid care îi permite să atingă viteze excepționale, să execute manevre greu de imaginat, să-și schimbe culoarea și să zboare silenţios.

Dacă această teorie este corectă, nu a putut fi explicat faptul legat de rezistenţă fizică și psihică a piloților. Recent, americanii au desecretizat un set de documente privind OZN-urile aferente unor observaţii înregistrate în anii 1967-1968. Documentele fac referire la puternică emisie de energie electromagnetică pe care o produc OZN-urile și care au perturbat toate circuitele electronice de comandă ale rachetelor militare înzestrate cu încărcături nucleare.

rp_ozn.jpg

Investigarea acestor circumstanțe nu au ajuns la concluzii logice. În unul dintre documente, un specialist susţine că OZN-urile vin de la o civilizaţie extrem de evoluata și ne vizitează periodic într-o manieră de inspecţie. Într-un alt document, un alt specialist susţine că OZN-urile au baze pe Pământ, în locuri subacvatice sau subterane și când detectează informații cu privire la producerea unui cutremur sau a unei erupţii vulcanice ies la suprafața.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This