Grand Grimoire, cartea care conține secretele omenirii

Grand Grimoire, cartea care conține secretele omenirii

Grand Grimoire sau Veritabilul Dragon Roșu este o carte descoperită în arhivele Vaticanului și este una dintre cele mai faimoase cărți de magie neagră.

Cartea prezintă pactul pe care l-a făcut Lucifer cu diavolul, ritualuri și practici voodoo.

De-a lungul timpului, au fost încercări de a distruge cartea, însă paginile s-au dovedit foarte rezistente. Ele nu pot fi tăiate, rupte sau arse. Din această cauză, cărții i-au fost atribuite puteri paranormale.

Cartea prezintă locații precise ale relicvelor biblice, minuni considerate supranaturale, schițe ale lui Iuda și ale lui Hristos, dar și numele secret al lui Dumnezeu. Cei care au citit cartea susțin că prin invocarea răului, cartea poate provoca haosul.

Grand Grimoire, o carte dintr-o altă lume

Puțini sunt cei care au avut acces la Grand Grimoire, Vaticanul asumându-și proprietatea cărții și o ține departe de ochii curioșilor. Cei care au avut acces la carte susțin că sunt prezentate influențe astrale, dezvăluiri ale unor secrete obscure, metode de a comunica cu spiritele.

Unul dintre cele mai controversate capitole se referă la faptul că orice papă ales este posedat de Satan.

Loading...

Cartea a fost descoperită la Ierusalim, în anul 1750, lângă mormântul lui Solomon. În urma analizelor, s-a stabilit că a fost scrisă în anul 1522, dar copiată după un manuscris care datează din anul 1200, scris de Honorius din Teba, care ar fi fost Papa Honoriu al III-lea (1148-1227).

Poate că și din această cauză, Vaticanul și-a asumat proprietatea cărții și o ține departe de ochii curioșilor.

grand-grimoire

Într-un pasaj din carte se spune că Grand Grimoire a fost scrisă cu ajutorul diavolului. Cartea prezintă mai mulți demoni. Lucifer este împăratul, Belzebuth este prințul, iar Astaroth, marele duce.

Lucifer sau arhanghelul căzut s-a crezut egalul lui Dumnezeu și a dorit să-i ia locul. A fost trimis pe Pământ, unde a adus răul.

loading...

Related posts