Mistere

kangteg
Bizar

GOOGLE EARTH ŞTERGE ZONELE SENSIBILE DE PE HARTĂ

3views

Peste 13 milioane de pagini au fost declasificate de CIA. În aceste pagini sunt prezentate mii de evenimente care au avut cauze extraterestre. Dintre acestea, 1700 de cazuri fac referire la zona Himalaia.

Începând cu anul 1998, au fost semnalate multe apariții ale unor obiecte zburătoare necunoscute. Conducerea CIA a hotărât să trimită în Himalaia mai mulți specialiști pentru a studia fenomenul. Aceștia au întocmit rapoarte care descriu apariția unor obiecte luminoase care au o viteză uluitoare, își schimbă forma și culoarea, iar cele mai multe apariții au fost observate la frontiera dintre India și China, într-o zonă muntoasă numită Konka La.

În rapoartele CIA există mărturii ale călugărilor tibetani care consideră că aceste misterioase obiecte aparțin unor creaturi pe care ei îi numesc inteligenții.

În cel puțin trei rapoarte se face referire la recuperarea de către CIA a trei obiecte de zbor, cu dimensiuni de câțiva zeci de metri, de origine extraterestră. Cele trei obiecte au fost recuperate dintr-un crater, din apropiere de Pokhara.

Multe dintre rapoartele CIA induc ideea că în zona Himalaia ar exista o bază extraterestră sau în zonă există instalații militare extraterestre, ipoteze care ar explica multele apariții de OZN-uri. În rapoarte se mai spune că guvernele din India și China cunoșteau toate aceste evenimente.

Loading...

Cele două guverne au interzis accesul în zona numită Konka La, iar militarii fac imposibilă apropierea de zonă. Localnici indieni și chinezi au declarat anchetatorilor CIA că au văzut OZN-uri ieșind din craterele din zona muntoasă Konka La. Pentru mulți dintre ei, aceste apariții țin de normalitatea cotidiană.

Specialiștii CIA au dat și explicații cu privire la aceste apariții. Zona de frontieră dintre India și China este muntoasă, greu accesibilă, izolată, departe de lumea civilizată, și poate din aceste cauze a fost aleasă de extratereștrii ca bază.

kangteg

Un jurnalist de la Daily Mail a coroborat mai multe rapoarte CIA cu faptul că harta zonei Konka La este ştearsă de pe harta Google Earth. În loc de imagini apare o imensă pată neagră.

loading...