GNOMI EXTRATEREȘTRI ÎN TIBET

Presiunea atmosferică este greu de suportat în Tibet pentru cei care nu sunt localnici. Se spune că tibetanii a au gene de super atleți sau cine știe, poate sunt gene programate special pentru astfel de situații.

Cercetătorii de la Universitatea California au studiat genomul a 2500 de tibetani. Comparativ cu cel al populației europene și americane, există diferențe de rezistență.

Tibetani pot locui la o altitudine mai mare de 5000 de metri, acolo unde oxigenul are în aer un nivel cu 50% mai scăzut, față de media normală.

Această rezistență se explică printr-o mutație a ADN-ului care s-a produs acum 8000 de ani. Ca și proporție, nouă din zece tibetani beneficiază de această mutație.

La înălțimi de peste 5000 de metri, ADN-ul produce globule roșii, fapt care duce la creșterea hemoglobinei din organism și implicit la rezistența organismului în condiții extreme.

Tibetanii trăiesc într-un mediu în care fenomenele naturale sunt extreme. Viața tibetanilor se desfășoară în funcție de ciclurile naturale.

Mâncarea de bază a tibetanilor este constituită din orez, orz, hrișcă, legume și cartofi. Tibetanii mănâncă cu degetele de la mâna dreaptă. Mâna stângă este considerată impură.

Tibetanii sunt profund religioși. Au foarte multe temple, sanctuare sau statui unde se închină. Viața lor este foarte dificilă. Femeile și copiii parcurg distanțe mari pentru a găsi lemne pentru foc, uneori zeci de kilometri.. Locuințele sunt extrem de simple, fără electricitate și mobilier. Pentru a se aproviziona cu cele necesare tibetanii merg pe jos și două sau trei zile, până la cea mai apropiată localitate.

Cu toate că duc o viață simplă, austeră, tibetanii au foarte multe sărbători religioase. Atunci este momentul în care întreaga comunitate se reunește.

Tibetul este o zonă fascinantă, plină de mister. Acolo au fost descoperite urme ale unei civilizații de pitici. S-au descoperit morminte subterane în care erau schelete de pitici. Cercetătorii au numit această civilizație Dropa, care în limba chineză înseamnă gnomi extratereștri.

gnom nazist - GNOMI EXTRATEREȘTRI ÎN TIBET

Se consideră că, această civilizație are o vechime de peste 12000 de ani. Scheletele sunt de dimensiuni mici, craniile sunt mari, membrele sunt fragile.

Cercetătorii chinezi, care au făcut această descoperire consideră că scheletele sunt de origine nepământeană. În fiecare mormânt a fost descoperit un disc pe care erau inscripționate hieroglife. Dacă discurile sunt atinse de un impuls electromagnetic emit sunete.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns