Take a fresh look at your lifestyle.

GLOBURILE LUMINOASE, UN MISTER INEXPLICABIL

Cazul Frank Fontaine este cel al unui tânăr francez, care timp de o săptămână a dispărut în mod misterios. Timp de o săptămână, media din Franța s-a implicat în acest caz. Mai mult, cei doi prieteni care erau cu Fontaine, în momentul dispariției, au fost puși sub acuzare că l-ar fi ucis.

Exact după o săptămână, Fontaine a fost descoperit chiar în locul de unde dispăruse. Fontaine era în stare de inconștiență și a fost transportat la cel mai apropiat spital.

După ce și-a revenit, a fost supus mai multor ședințe de hipnoză, iar descrierile au fost halucinante. Povestea începe în 26 noiembrie 1979. Fontaine a ieșit din locuința sa pentru a încălzi motorul automobilului, în timp ce prietenii săi au așteptat în fața casei.

Din senin, o sferă cu un diametru de peste 3 metri a învăluit mașina, iar Fontaine a dispărut brusc. Sfera era densă, strălucitoare, iar contururile erau netede și precise. În jurul sferei, pluteau sfere de dimensiuni mai mici care intrau rapid în corpul sferei. La un moment dat, sfera a fost aspirată printr-un tub și a dispărut. Odată cu ea, a dispărut și Fontaine, sub privirile îngrozite ale celor doi prieteni.

În revista Paris Match din 21 decembrie 1979, a fost publicat un interviu cu relatările lui Fontaine care par desprinse dintr-un scenariu SF. El a declarat. M-am trezit într-o încăpere în care era globuri luminoase capabile de orice. La un moment dat, Fontaine a conversat cu ele.

Globurile lua diferite forme și aveau o voce liniștitoare. Globurile de lumină rămân un mister pentru lumea științifică. Ele demonstrează o inițiativă proprie care uimește prin manifestările lor. Ele fac parte dintr-o altă lume mult mai inteligentă, care fac invizibilul vizibil.
Se pune întrebarea dacă aceste apariții sunt creații eterice dintr-un alt univers sau OZN-uri?

Loading...

Au fost cazuri în care astfel de sfere au derutat astronauții sau au intrat în navele spațiale închise etanș. Un caz la fel de controversat s-a produs în noaptea de 15 iunie 1966, când o întreagă familie spaniolă a fost nevoită să se baricadeze în casă, pentru că în jurul grădinii au apărut șase globuri luminoase. Ele erau alcătuite dintr-o materie vaporoasă, fără nicio irizație în jurul formei lor sferice. Mai târziu, globurile au fost absorbite printr-un corp cilindric și au dispărut.

Un alt caz s-a produs în noaptea de 21 iunie 1972, în Spania. Cazul a fost foarte important, pentru că pentru prima oară a fost înregistrat pe bandă magnetică o emisie energetică a unui obiect globular.

Tânărul Javier Bosque era în camera sa și lucra la lucrarea de licență în teologie. Aparatul de radio era pornit, moment în care o sferă luminoasă a pătruns în cameră prin fereastra deschisă. Pentru că radioul a început să șuiere, a pornit magnetofonul. Globul luminos a reacționat. Din mijlocul său a pornit o lumină care a scanat radioul și magnetofonul. Sfera s-a ridicat și a ieșit pe fereastră.

Banda magnetică a magnetofonului a fost analizată de specialiști. Înregistrările conțineau emisii variabile ca amplitudine și frecvență.
În ultimele decenii, specialiștii au constatat că emisia primară a globurilor de lumină nu face parte din spectrul electromagnetic.

loading...

Comentariile sunt închise.