Giugiul din Torino a fost imprimat cu ajutorul tehnologiei extraterestre

Giugiul din Torino a fost imprimat cu ajutorul tehnologiei extraterestre

Povestea Giulgiului din Torino, chiar dacă a provocat foarte multe controverse pentru mai bine de câteva sute de ani, pare să se îndrepte spre un final incredibil. Au existat foarte mulți cercetători care au susținut prin anumite dovezi că bucata de material cu care ar fi fost acoperit Iisus după coborârea de pe cruce este un fals contrafăcut de meșteșugarii din Evul Mediu. Pe de cealaltă parte, credincioșii, dar și anumiți oameni de știință erau convinși că un asemenea artefact nu poate să fie un fals deoarece chipul Mântuitorului este imprimat atât de clar pe giulgiu.

O nouă analiză efectuată de un grup de cercetători vine să pună capăt unei povești controversate. Noile descoperiri demonstrează că figura lui Iisus a fost imprimată pe bucata de pânză cu ajutorul unor lumini lasere incredibil de puternice. Cercetătorii de la Agenția Națională de Tehnologii din Italia sunt de părere că aceste lasere cu lumină ultravioletă au ajutat la imprimarea imaginii. Ținând cont că omenirea a descoperit această tehnologie în a doua jumătate a secolului trecut, atunci se poate concluziona că lumina despre care vorbesc cercetătorii este de proveniență supranaturală sau chiar extraterestră.

Trebuie să amintim că Giulgiul din Torino este pânza cu care Iisus a fost acoperit imediat după ce a fost coborât de pe cruce. Se mai crede că atunci când a avut loc învierea sa, explozia de energie dătătoare de viață a ajutat la imprimarea chipului său pe pânza respectivă. Această teorie a fost contestată de o cercetătorii de la Universitatea Oxford sau chiar de oamenii de știință de la Institutul Federal de Tehnologie din Elveția care au datat Giulgiul din Torino ca fiind fabricat undeva pe la începutul anilor 1300.

giulgiul-din-torino

De această dată, concluziile celui mai nou studiu aduc pentru prima dată în vizorul specialiștilor ideea folosirii unei tehnologii care abia în ultimii ani a fost implementată pe Terra. Acest fapt bizar ne duce cu gândul că atunci când Giulgiul din Torino a fost imprimat, o tehnologie dincolo de capacitatea de înțelege a omenirii din vremea respectivă a fost folosită. Cu siguranță că această tehnologie nu era pământeană, fapt pentru care ea este atribuită unei civilizații extraterestre. Dacă această concluzie este corectă, nu putem să ne întrebăm decât cine a fost cu adevărat Iisus și ce legătură a avut cu această tehnologie extraterestră?

loading...

Related posts