The news is by your side.

GIGANȚII DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI AU FOST STRĂMOȘII HIPERBOREENILOR

0

Triburile amerindiene au o legendă conform căreia strămoșii lor s-au luptat cu giganții. Aceștia din urmă, s-au retras în grotele din munți. Ca să-i poată ucide au acoperit intrarea cu ierburi și le-au dat foc. Mulți dintre aceștia au murit asfixiați.

Giganții aveau părul roșcat și erau mâncători de oameni. În anul 2011, într-o grotă din SUA au fost descoperite două schelete de giganți, de aproape trei metri lungime. Oasele aveau urme că moartea se produsese prin ardere.

Conform unor specialiști giganții erau creația unor civilizații extraterestre. Și în România au fost descoperite schelete de giganți dar, informația a fost una discretă.

În anul 1926, încep săpăturile arheologice de la Argedava, considerată ca fiind cetatea de scaun a dacilor. După anul 1946, au fost descoperite 80 de morminte funerare în care se aflau schelete a căror lungime atingea trei metri.
Acolo unde au fost descoperite schelete de giganți, s-a promovat aceeași politică. Descoperirile nu au fost făcute publice iar asupra fosilelor a existat o adevărată cenzură.

În secolul al XVI-lea, medicul spaniol, Becanus consemna în jurnalul său de călătorie că a întâlnit, în America de Sud, două creaturi de aproape trei metri înălțime.

Există multe documente scrise de exploratori, marinari, medici care susțineau că au văzut astfel de creaturi în călătoriile lor.

Au fost descoperite artefacte sumeriene în care divinitățile erau reprezentate sub forma unor giganți. Putem lua în considerare ipoteza conform căreia giganții aparțineau unei civilizații dezvoltate care s-au impus în fața vechilor populații.

Incașii venerau înaltul om alb. Poate că teoria conform căreia pe planeta noastră a existat o civilizație a giganților este una realistă. Ei pot fi creatorii structurilor megalitice descoperite în întreaga lume.

Odată cu schimbările care au avut loc pe planetă, această civilizație a dispărut, așa cum au dispărut și dinozaurii. Modificarea gravitației Pământului ar putea fi una din cauze.

Dincolo de legende, în România este celebru cazul lui Gogea Mitu, care avea o înălțime de 2,42 metri. A fost numit Goliat de România și a murit la vârsta de 22 de ani, în anul 1936, de tuberculoză.

La o singură masă el consuma 25 de ouă, o pâine uriașă, un pui, doi litri de lapte și un litru de vin. Pentru un costum avea nevoie de opt metri de stofă, iar încălțămintea era făcută la comandă. Cuvântul gogeamite provine de la numele său.

Grație staturii sale el a făcut senzație prin aparițiile lui la circul Globus. El a mai avut un frate cu genă de uriaș, care a murit la vârsta de șapte ani, când avea înălțimea de 1,80 metri.

Potrivit anticilor greci, patria giganților era pe teritoriul Daciei. Grecii susțineau că cei mai vechi și mai glorioși dintre pelsagi au fost titanii. Ei erau numiți genus antiquum Terae.

Giganții formau un popor de munte care trăia în pădurile din Carpați. Descendenții titanilor au fost hiperboreenii, care locuiau în nordul Dunării.

Conform descrierii lui Herodot ei erau favoriții zeilor pentru că întreceau pe toți oamenii în înălțime, forță și frumusețe.

giganti GIGANȚII DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI AU FOST STRĂMOȘII HIPERBOREENILOR

Un fapt ciudat s-a întâmplat în localitatea Beba Veche, Timiș. Un localnic a descoperit într-un bazin de lângă o sondă termală un papuc cu dimensiuni de 48 de centimetri, lungime care corespunde numărului 63.

Papucul cântărea 2,5 kilograme, era uzat, legat cu o sârmă, semn că fusese purtat. Poate că giganții nu au dispărut!

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și