Mistere

Giganţii au trăit pe Terra în urmă cu 3 milioane de ani. Iată dovada!

În ultima perioadă, s-au descoperit numeroase dovezi care confirmă faptul că numeroase specii necunoscute de giganţi au trăit în diverse zone de pe Terra. Din acest motiv comunitatea ştiinţifică şi-a împărţit părerile cu privire la acest subiect sensibil.

În timp ce unii specialişti consideră că subiectul uriaşilor este unul tabu, există numeroşi specialişti care confirmă veridicitatea subiectului şi sugerează că istoria umanităţii trebuie schimbată.

Descoperirile care stau la baza acestei ultime afirmaţii se materializează sub forma unor schelete uriaşe, artefacte inexplicabile, legende impresionante, dar şi urme sau amprente ale picioarelor uriaşilor. Aceste descoperiri sunt cât se poate de reale, dar cu toate acestea sunt ascunse sau aruncate într-un con de umbră, care oferă un sentiment de neîncredere publicului larg. Oare de ce şi cine are de câştigat din toate acestea?

Nu putem să răspundem la această întrebare momentan, dar putem să vă prezentăm o nouă descoperire, care să rotunjească teoria existenţei uriaşilor. Este vorba despre o amprentă gigantică descoperită de o echipă de arheologi pe o stâncă din apropierea oraşului african Mpaluzi.

Urma piciorului de uriaş a fost studiată de oamenii de ştiinţă care au ajuns la concluzia că este cât se poate de reală. Cel mai interesant fapt este că ea a fost făcută cu cel puţin 3.000.000 de ani în urmă şi din acest motiv numeroase întrebări fără răspuns s-au născut.

rsz urma gigant - Giganţii au trăit pe Terra în urmă cu 3 milioane de ani. Iată dovada!

Conform cărţilor de istorie, primul mamifer primitiv, Adelobasileus, a trăit în urmă cu doar 250.000 de ani în urmă. Hominizii moderni au apărut mult mai târziu şi din acest motiv urma din Africa stârneşte numeroase controverse cu privire la originea sa.

loading...

Este limpede că a aparţinut unei fiinţe uriaşe, pentru că urma labei piciorului măsoară peste 1,5 metri. Dar cum este posibil ca în urmă cu peste 3.000.000 de ani în urmă Terra să fi fost populată de o rasă misterioasă de uriaşi? De unde au venit ei? Cum au trăit şi de ce au dispărut fără să lase prea multe urme în urmă?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top