The news is by your side.

Ghidul pentru supravietuirea Apocalipsei din 21 decembrie 2012

0

În urmă cu câteva zile am publicat un articol referitor la previziunile pe care le-a făcut Oracolul din Sambala, un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lângă Kailas, Tibet. În ziua de 21 decembrie 2012, odată ce pendulul va bate ora 6 a dimineţii, întunericul va pune stăpânire pe întreg Pământul. Planeta noastră nu va experimenta Apocalipsa, ci doar o trecere printr-un moment, care va dura câteva zile, în care energia nu va mai avea nicio valoare. Acest fenomen a fost numit “zonă zero” a galacticii, adică o stare a spaţiului unde se stinge şi nu poate să se răspândească nici un fel de energie. Oracolul Shambalei spune că vor fi multe cazuri de pierdere a raţiunii, mulţi oameni vor înnebuni şi este posibil să moară 10% din populaţia pământului.

Cu toate acestea oamenii nu trebuie să se alarmeze pentru că doar după câteva zile lucrurile vor intra în normalitate. Lumea nouă în care ne vom trezi se va desfăşura în cea de-a patra dimensiune în care lucrurile vechi ar putea să dispară, fiind înlocuite de altele noi. Se mai spune că foarte multe dintre lucrurile materiale pe care le cunoaştem în prezent se vor transforma în lichide sau gaze, astfel devenind inexistente.

pamant-in-intuneric Ghidul pentru supravietuirea Apocalipsei din 21 decembrie 2012

Cu toate că perioada de întuneric va dura doar câteva zile, perioada de refacere a civilizaţiei se va desfăşura pe o perioadă de câteva luni. Pentru a traversa cu bine acest moment critic al vieţii, fiecare dintre noi trebuie să se pregătească pentru ce este mai rău. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta atunci când marea schimbare va bate la porţile omenirii:

1. Este indicat să vă retrageţi undeva la ţară, cât mai departe de oraşele aglomerate unde haosul va predomina, şi să vă pregătiţi pentru o perioadă de tranziţie.

2. Trebuie să vă faceţi provizii de apă potabilă pentru o perioadă de cel puţin două luni. De asemenea alimentele conservate sunt cele mai importante pentru supravieţuire.

3. Lipsa gazelor, cât şi a electricităţii trebuie compensate cu lemne pentru încălzire, chibrituri şi chiar lumânări.

4. Draperiile groase nu trebuie să lipsească din dotarea geamurilor pentru că ceea ce se va petrece afară este peste capacitatea de înţelegere a oamenilor. Toţi cei care vor privi sau vor auzi acele lumini şi zgomote vor risca să-şi piardă viaţa.

5. După apariţia Soarelui nu vă grăbiţi să vă întoarceţi în oraş. Mai bine să rămâneţi până la primăvară undeva în natură. Este cel mai indicat pentru sănătatea voastră.

6. Încercaţi să vă împăcaţi cu toţi cu cei care sunteţi certaţi. O purificare generală este indicată pentru că noua viaţă o să fie cu totul diferită de cea prezentă.

7. Odată ce “zona zero” va dispare anumite entităţi spirituale, mult mai înalte decât oamenii obişnuiţi vor apărea. Ei sunt părinţii voştri spirituali care vă vor îndruma spre noua viaţă. Încercaţi să vă adaptaţi şi nu negaţi ceea ce vi se întâmpla.

8. A patra dimensiune este una nouă, diferită, în care banii nu vor mai avea valoare. Lumea va funcţiona pe alte principii, cele etice şi morale. Din această cauză este bine să renunţaţi la vechile obiceiuri şi să fiţi pregătiţi pentru o viaţă nouă.

9. Să nu uitaţi să vă procuraţi o bicicletă pentru deplasare în condiţiile în care benzina va fi indisponibilă.

10. Speranţa şi credinţa sunt cele mai de preţ arme pe care puteţi să le folosiţi pentru a uşura trecerea în lumea cea nouă.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și