GEROVITAL H3, O FILOSOFIE DE VIAȚĂ

GEROVITAL H3, O FILOSOFIE DE VIAȚĂ

Charlie Chaplin, Mao Zedong, Pablo Picasso, Kennedy, Churchill, Yaser Arafat, Salvador Dali, Aristotel Onasis, Claudia Cardinale sunt câteva dintre personalitățile care au apelat la elixirul tinereții, Gerovital H3.

Unii dintre aceștia trimiteau avionul personal pentru a o aduce pe Ana Aslan la reședința lor. Ana Aslan a înființat și condus primul institut de geriatrie din lume. Era o femeie sobră, de o frumusețe rece, impecabil îmbrăcată, rezervată și exigentă cu colaboratorii.

Cu toate că era om de știință, avea multe superstiții. Avea o teamă de supranatural și apela deseori la serviciile unei vrăjitoare. Talismanul ei norocos era o bufniță.

Respecta foarte mult superstițiile. Nu se întorcea niciodată din drum. A făcut acest lucru o singură dată, atunci când mergea la Sinaia. S-a reîntors la București și era să moară. Nu a fost căsătorită și nu a avut copii. Ea declara că munca a ținut-o departe de aceste privilegii. Cu toate acestea, a avut o relație cu băiatul scriitorului Duiliu Zamfirescu.

Pentru că a avut o relație apropiată cu familiile boierești, a fost târâtă de partidul comunist într-un lung proces. A fost achitată cu cinci luni înainte să moară. Ca urmare a tratamentelor pe care le efectua, România obținea într-un an, 17 milioane de dolari. În anul 1974, obține titlul de academician.

Ultimele sale dorinți au fost să fie îngropată în cavoul Kalindero-Danielopolu și să aibă parte de o slujbă religioasă. Nu a avut parte de ceea ce și-a dorit. În miez de noapte, un necunoscut a pus o cruce din lemn pe mormântul ei.

gerovital h3

Se spune că avea o teamă teribilă de moarte și din această cauză, toată viața a studiat un tratament împotriva îmbătrânirii. Gerovital H3 este o adevărată filosofie de viață. Ana Aslan avea un spirit vizionar. Ea spunea, nu se moare de bătrânețe, ci de boală.

CATEGORIES
Share This
>