Bizar

GERMANIA NAZISTĂ CREATOAREA PRIMULUI PROTOTIP AL UNUI OZN?

O televiziune din Germania a difuzat un documentar cu privire la incidentul de la Roswell, din 1947, când un OZN s-a prăbușit și au fost recuperate trei cadavre ale extratereștrilor, dar și un extraterestru în viață, care a mai trăit trei ani de la acest incident. Vă reamintesc faptul că incidentul de la Roswell este considerat cel mai mare mister din cadrul fenomenelor extraterestre.

Roswell este un oraș situat în sud-estul statului New Mexico. New Mexico a fost zona unde s-au produs cele mai multe teste militare și nucleare, din SUA. În 16 iulie 1945, aici a fost testată prima bombă atomică. În 5 iulie 1947, numeroși martori au semnalat prezența OZN-urilor în Idaho, Louisiana, Michigan, Poliția a fost debordată de apelurile telefonice ale martorilor, care semnalau prezența OZN-urilor.

În data de 8 iulie 1947, Mac Bradel inspecta ferma pe care o deținea. Pe unul dintre câmpurile fermei, el a găsit niște resturi ale unui aparat de zbor, mai puțin convenționale. Resturile erau fabricate dintr-un metal necunoscut, iar înscrisurile erau într-o limbă necunoscută. Armata americană, imediat după această descoperire, a dat un comunicat în care informa că la Roswell a fost descoperită epava unui aparat de zbor, care nu este de origine terestră.

Panica și isteria atinseseră cote maxime, în rândul americanilor. A doua zi, armata americană retractează comunicatul și susține că epava descoperită este a unui balon meteorologic. Documentarul german susține ideea că epava provenea de la un prototip de OZN, fabricat de naziști. Documentarul este intitulat OZN-uri și cel de al Treilea Reich, susține că este vorba despre epava unui avion futurist, fabricat de către naziști, cu o lungime de trei metri și care utiliza pentru zbor, particule electrice.

Realizatorul documentarului susține că prototipul OZN-ului a fost creat de cercetătorii naziști care au fost preluați de către autoritățile americane, imediat după sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial. Menționăm faptul că SUA a preluat peste 2000 de specialiști, după război, care și-au continuat cercetările în laboratoarele din SUA. Generalul SS Hans Kammler, criminal de război, fost șef al lagărului de la Auschwitz, a lucrat în SUA, chiar și în timpul războiului rece, la cele mai sofisticate proiecte de înaltă tehnologie și având acces la documente top secret.

Documentele arestă faptul că unul din țelurile lui Hitler a fost acela de a construi un aparat de zbor în formă de clopot. Proiectul s-a numit Bell. În timpul celui de al Doilea Război Mondial, aviatori americani și englezi au întocmit rapoarte în care arătau că în momentul bombardamentelor, au întâlnit obiecte zburătoare necunoscute.

loading...

Cercetătorii naziști au lucrat la un aparat zburător futurist, care îmbina tehnologia impusă de un avion și cea a unui elicopter, susține realizatorul documentarului.  Laboratorul unde a fost creat acest aparat era situat în Praga. În anul 1943, spionajul american reușește să extragă din laborator o serie de documente top secret și dezvoltă în paralel, un proiect asemănător cu cel al naziștilor. Unul dintre inginerii care a lucrat la acest proiect, pentru naziști, susține că au fost fabricate 15 aparate de zbor, în formă de clopot. Toate erau funcționabile.

ozn - GERMANIA NAZISTĂ CREATOAREA PRIMULUI PROTOTIP AL UNUI OZN?

Rămân câteva întrebări după ce vizionezi acest documentar. Dacă Germania a reușit să construiască prototipuri de OZN-uri, de ce nu a dezvoltat, în anii următori această tehnologie? Cum se poate explica prezența celor patru extratereștrii, dintre care unul era în viață, recuperați de armata americană?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top