The news is by your side.

George Adamski, omul care a intrat în contact cu extratereștrii

În octombrie 2015, Michel Zirger, un celebru ufolog, publica cartea Timp prezent. În carte sunt prezentate mai multe cazuri ale unor persoane care au intrat în contact cu extratereștrii.

George Adamski, omul care intră în contact cu extratereștrii

Unul dintre aceste cazuri a devenit celebru în lumea cercetătorilor. George Adamski s-a născut în Polonia, în anul 1891. Când avea vârsta de un an, familia sa emigrează în SUA. După ce a efectuat serviciul militar, își continuă studiile și va lucra ca profesor de filosofie.

La scurt timp, el va fonda Ordinul Roial al Tibetului, fiind atras de tot ceea ce înseamnă cultura tibetană. Face mai multe călătorii în Tibet, unde intră în contact cu persoane care susțineau existența extratereștrilor și chiar apariția acestora în diverse zone din Tibet.

În lunile în care a rămas în Tibet, în zona muntelui Palomar, înarmat cu un aparat de fotografiat, surprinde apariția unor obiecte zburătoare cu forme ciudate. Realizează mai multe fotografii pe care le trimite la Pentagon.

Pentru că Pentagonul a refuzat să-l contacteze, Adamski decide să continue investigațiile pe cont propriu. În anul 1952, împreună cu alți cinci cercetători se deplasează în deșertul californian, o zonă unde aparițiile extraterestre erau destul de dese.

În una din nopțile în care cei șase supravegheau cerul, au văzut un obiect puternic luminat care a coborât pe pământ. Adamski a realizat mai multe fotografii, care ulterior au fost analizate de specialiști. Cu toate că a fost avertizat de prietenii lui, el s-a apropiat de zona unde obiectul aterizase. Adamski a dispărut în mod misterios, timp de mai multe ore.

Călătorie spre Lună?

Cei cinci prieteni au cercetat zona și au descoperit urmele aterizării. După câteva ore, Adamski a revenit la tabăra unde îl așteptau prietenii lui, având în mână o bucată de metal. El a povestit că a făcut o călătorie spre Lună la bordul unui OZN.

Pentru că Adamski făcuse mai multe fotografii, cei șase hotărăsc să contacteze oficialii de la Pentagon. A fost analizată bucata de metal la unul dintre laboratoarele Pentagonului și s-a stabilit că este de origine non-terestră.

Zecile de fotografii realizate de Adamski prezentau fața nevăzută a Lunii, cu lacuri, structuri sub formă de domuri, forme luminoase.
În anul 1952, omenirea avea foarte puține informații despre Lună. Primii sateliți tereștri aveau să fie lansați la începutul anilor 60. În anii 70, oficialii de la NASA aveau să declare că imaginile surprinse de Adamski sunt reale.

terrapapers.com_The-case-for-the-UFO-Morris-K.-Jessup-5 George Adamski, omul care a intrat în contact cu extratereștrii

Adamski a fost primul om care a realizat desene extrem de precise ale OZN-urilor și a susținut existența navelor mamă, OZN-uri de mari dimensiuni, adevărate platforme zburătoare.

Probele prezentate de Adamski s-au dovedit în timp, a fi reale. În anul 1965, Adamski moare și este înhumat la cimitirul Arlington, locul unde odihnesc personalități ale SUA.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și