GENA EXTRATERESTRĂ, CAUZA ÎN PRODUCEREA CANCERULUI CARE NU DOARE

Se spune că melanomul este boala care nu doare. Cu toate acestea este considerată cea mai agresivă formă de cancer. Boala își are originea în celulele producătoare de pigment numite melanocite.

Sub acțiunea razelor ultraviolete acestea cresc necontrolat, devin anormale și invadează țesuturile din jur.

Statisticile arată că 75% dintre persoanele diagnosticate cu melanom metastatic își pierd viața în primul an. In ultimele decenii, frecvența acestei boli a crescut de 15 ori, afectând mai ales tinerii. Expunerea la soare sau bronzul artificial sunt cauzele care duc la o evoluție galopantă a bolii.

Primele semne care prevestesc această boală sunt modificările aluniţelor care țin de formă, mărime, culoare.

Se spune că este o regulă prin care putem să depistăm această boală. Regula se numește ABCDE.

A-asimetrie

Loading...

B-bordură

C- coloristică eterogenă

D-dimensiuni

E- evoluție

Persoanele cele mai expuse la această boală sunt cele cu pielea, ochii și părul deschise la culoare. Important este și factorul genetic, antecedentele din familie. Se spune că această formă de cancer lovește acolo unde este un sistem imunitar slăbit.

Statistic, 10% din melanoame au o cauză genetică. Acest lucru ne face să afirmăm că unii dintre noi ne naștem cu o astfel de genă și suntem expuși la această formă de cancer. Sunt specialiști care susțin faptul că omul nu este adaptat la viața terestră.

ADN

A fost invocată teoria conform căreia omul este de origine extraterestră și codul genetic a fost programat pentru un alt mediu, mai puțin agresiv decât cel în care trăimloading...
S-ar putea să-ți mai placă și