Gemenele Pollock, un caz incredibil al reîncarnării

Povestea gemenelor Pollock este una fascinantă, care i-a făcut pe psihologi să afirme că reîncarnarea este un fapt real.

John si Florence Pollock, doi tineri din orașul Hexham, Anglia, au avut doua fete, Joanna cu o vârstă de 5 ani și Jacqueline, care avea 11 ani. Într-o zi, acestea din urmă s-au dus cu mașina unui prieten de familie spre un loc de joacă. Un nefericit accident de mașină le-a ucis pe ambele copile.

Soții Pollock au fost devastați de accidentul în cauză și au avut nevoie de consiliere psihologică pentru a depăși momentul. John a fost cel mai puternic sau poate că a avut o revelație divină, pentru că într-o zi i-a spus soției sale că cele două fete se vor întoarce curând.

Florence nu a dat prea mare importanță vorbelor lui John, dar cu toate acestea, la un an distanță de la ciudatul accident, femeia a rămas însărcinată. John era extrem de fericit și le spunea tutor că va avea fete gemene. Nu avea de unde să știe, dar pur și simplu așa simțea sau avea o putere de a anticipa viitorul.

Pe 4 octombrie 1958, așa cum John anticipase, Florence a născut două copile extrem de frumoase, iar la trei luni după acest eveniment, întreaga familie s-a mutat în Whitley Bay din motive economice. Un alt fapt interesant, remarcat încă de la naștere este că cele două fete, chiar dacă erau gemene identice, fiecare s-a născut cu diferite semne.

Acest prim semn a fost semnalul de alarmă. Anii au trecut, fetele au ajuns la vârsta de 3 ani și atunci au început amintirile din viața anterioară. Ele își cunoșteau atât de bine surorile moarte încât i-au uimit pe toți. Chiar dacă nimeni nu se spusese cum au murit cele două fete, gemenele cunoșteau povestea în detaliu.

Familia Pollock a revenit după această perioadă în Hexham și lucrurile au început să se complice. Gemenele cunoșteau vechea casă, străzile și chiar școala unde au învățat surorile lor mai mari. Mai mult de atât, fetele au recunoscut jucăriile vechi și numele pe care le dăduseră surorile lor.

Situația s-a amplificat atunci când au împlinit vârsta de 4 ani. Acestea au început să dezvolte o frică incredibilă de mașini. Atunci când vedeau o mașină începeau să țipe că „aceasta mașină vine să le ia viața”. Din cauza acestor probleme, părinții au hotărât să le ducă pe cele două fete la un consult specializat.

gemenele pollock - Gemenele Pollock, un caz incredibil al reîncarnării

Dr. Ian Stevenson a fost cel care s-a ocupat de cazul celor două copile. După mai multe ședințe a ajuns la concluzia că amintirile provin dintr-o altă viața, adică din viața surorilor lor. În acest fel, cazul gemenelor Pollock a rămas în istorie precum unul incredibil, dar și unul care demonstrează, dacă mai era nevoie, că reîncarnarea face parte din viața de pe Terra.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.