The news is by your side.

„Gaura lui Mel”, groapa fără fund care este considerată intrarea în iad

0

Există un loc lângă  Ellensburg, Washington pe care puţini l-au văzut, dar foarte mulți ştiu de existența sa. Locul misterios nu este o clădire sau un sit arheologic, ci pur şi simplu o gaură, despre care se spune că este intrarea în iad. Această poartă denumirea deGaura lui Mel”, pentru că Mel Waters a descoperit-o cu mulţi ani în urmă.

Nu este o gaură ca oricare alta. Se spune că are proprietăți paranormale şi că ar fi fără fund. Mai multe legende circulă cu privire la această gaură misterioasă. Un bărbat susține că a vizitat gaura din pământ şi că i-ar fi dat drumul câinelui său în ea. A doua zi și-a găsit câinele acasă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Gaura lui Mel

Alte voci susțin căGaura lui Mel” este o poartă pe care o folosesc extratereștrii pentru a ajunge în interiorul Pământului. De-a lungul timpului mai multe farfurii zburătoare au fost observate prin zonă, ceea ce înseamnă o activitate intensă a extratereștrilor în apropierea găurii misterioase.

Un alt fapt ciudat este că imaginea din satelit este blurată în mod intenționat şi nimeni nu îşi poate explica motivul. Şi atunci nu putem să ne întrebăm decât de ce această gaură este protejată dacă nu există, după cum susțin autorităţile din SUA? Ce este cu adevăratGaura lui Mel”? Şi ce adăpostește ea?

Bărbați în negru și intrarea în iad

Cei mai mulți dintre localnici cred ca groapa există, ea aflându-se undeva în pădure şi este foarte bine camuflată. De asemenea Mel susține că niște bărbați în negru l-au vizitat cu ceva vreme în urmă pentru a-i pune diverse întrebări despre misterioasa groapă.

De asemenea, s-a spus că aceasta este intrarea spre iad și că această gaură este fără fund. Dar oare să fie adevărat?

De-a lungul timpului mai multe persoane au încercat s-o identifice, dar fără succes. Atunci când Mel a descoperit-o, groapa era protejată de un zid de cărămidă, și avea circumferința de aproape 3 metri.

gaura-lui-mel "Gaura lui Mel", groapa fără fund care este considerată intrarea în iad

Sa fie vorba despre un portal interstelar, o ieșire dintr-o lume interzisă oamenilor sau chiar intrarea iadului ? Gaura lui Mel rămâne un mister pentru întreaga omenire, care nu va fi dezlegat prea curând.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și