Mistere

„Gaura lui Mel”, iesirea dintr-o baza extraterestra?

Există un loc lângă  Ellensburg, Washington pe care puţini l-au văzut, dar foarte mulți ştiu de existența sa. Locul misterios nu este o clădire sau un sit arheologic, ci pur şi simplu o gaură. Această poartă denumirea de „Gaura lui Mel„, pentru că Mel Waters a descoperit-o cu mulţi ani în urmă.

Nu este o gaură ca oricare alta. Se spune că are proprietăți paranormale şi că ar fi fără fund. Mai multe legende circulă cu privire la această gaură misterioasă. Un bărbat susține că a vizitat gaura din pământ şi că i-ar fi dat drumul câinelui său în ea. A doua zi și-a găsit câinele acasă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Alte voci susțin că „Gaura lui Mel” este o poartă pe care o folosesc extratereștrii pentru a ajunge în interiorul Pământului. De-a lungul timpului mai multe farfurii zburătoare au fost observate prin zonă, ceea ce înseamnă o activitate intensă a extratereștrilor în apropierea găurii misterioase.

Un alt fapt ciudat este că imaginea din satelit este blurată în mod intenționat şi nimeni nu îşi poate explica motivul. Şi atunci nu putem să ne întrebăm decât de ce această gaură este protejată dacă nu există, după cum susțin autorităţile din SUA? Ce este cu adevărat „Gaura lui Mel”? Şi ce adăpostește ea?

Cei mai mulți dintre localnici cred ca groapa există, ea aflându-se undeva în pădure şi este foarte bine camuflată. De asemenea Mel susține că niște bărbați în negru l-au vizitat cu ceva vreme în urmă pentru a-i pune diverse întrebări despre misterioasa groapă.

De-a lungul timpului mai multe persoane au încercat s-o identifice, dar fără succes. Atunci când Mel a descoperit-o, groapa era protejată de un zid de cărămidă, și avea circumferința de aproape 3 metri. De atunci şi până în prezent puțini se pot lăuda cu faptul că au reuşit s-o, dar nimeni nu o mai poate localiza în prezent. Aceasta se datorează fie faptului că serviciile secrete au astupat-o sau o protejează de ochii curioși ai oamenilor. Sa fie vorba despre un portal interstelar, o ieșire dintr-o lume interzisă oamenilor sau chiar ieșirea dintr-o bază extraterestră ? Gaura lui Mel rămâne un mister pentru întreaga omenire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top