Mistere

Descopera

Gandurile pot modifica viitorul, sustin oamenii de stiintă

8views

Întotdeauna spiritualitatea și-a învățat adepții că realitatea este relativă și prin diverse metode nu doar că se poate modifica, dar se formează prin proiecțiile creierului. De data aceasta, oamenii de știință lansează o teorie interesantă, prin care a reușit să se demonstreze că gândurile au o putere fantastică de a modifica realitatea.

Unul dintre cei mai recunoscuți cercetători americani, dr. Joe Dispenza, a reușit să demonstreze, în urma unor studii aprofundate, că mintea umană poate să modifice realitatea și implicit viitorul. Creierul nu este un organ static, rigid, sau fix, drept pentru care gândurile și experiențele noastre sunt încontinuu remodelate. Gândurile devin astfel mobile și sunt fabricate fie de conștient sau subconștient și odată puse în aplicare ele influențează viitorul.

“Tot ceea ce se petrece la nivel mental va deveni mai devreme sau mai târziu real. Gândurile dacă sunt negative vor atrage după sine o realitate mizerabilă, presărată doar cu întâmplări mai puțin plăcute”, susține Joe Dispenza.
Omul de știință a cercetat ani de-a rândul cum funcţionează creierul uman și modalitatea prin care gândurile sunt fabricate. Interesant este că anumite tipare se înregistrează cu o anumită periodicitate în creier și astfel omul cade în gândurile negative.

ganduri“Dacă ne-am da seama de puterea unui simplu gând atunci am realiza motivul pentru care viața noastră este într-un anumit fel. La fel se întâmplă și cu obiceiurile dăunătoare care în mod normal ne fac să ne simțim atât de prost. Acestea sunt generate de gânduri și astfel se transformă într-o realitate care nu ne convine, dar nici nu putem s-o schimbăm”, explică omul de știință.

În timpul cercetării sale, Dr. Dispenza a realizat că oamenii care au suferit vindecări miraculoase și-au schimbat inițial modul de viață, după care au început să gândească pozitiv și în cele din urmă au ajuns la anumite miracole pe care nici știința nu le poate explica. Aceasta este puterea incredibilă a gândurilor care modifică în fiecare secundă realitatea în care trăiește fiecare individ. Cu cât gândurile sunt mai curate, pozitive și lipsite de ură, cu atât viața unui individ devine mai bună. Puterea gândurilor este capabilă să schimbe întreaga realitate cu sau fără voia noastră.

Loading...
loading...