Take a fresh look at your lifestyle.

Descoperire incredibila: Fructul care ucide cancerul si este de 10.000 de ori mai eficace decat chimioterapia

Anticii cunoșteau cele mai multe dintre secretele naturii și puteau să se trateze ori de câte ori o boală le punea sănătatea în pericol. Anii au trecut, culturile s-au schimbat și am ajuns să trăim într-o societate ermetică și plină de hibe, iar atunci când suntem bolnavi am fost învăţaţi să luam pastile și nu să căutăm remediile în natura. Toate aceste se întâmplă pentru că cele mai mari companii farmaceutice au monopolizat acest domeniu, dar odată cu evoluția științei și medicina alternativă începe să se dezvolte.

Copacul Graviola este cel care produce an de an un fruct miraculos, soursop. Fructul este de dimensiuni mari și pulpa este de culoare albă. Se poate consuma ca atare sau se pot face diverse sucuri, șerbeturi sau dulciuri. Ultimele cercetări au demonstrat că soursop este un adevărat panaceu. În principal el conține anumite substanțe care odată introduse în organism distrug orice celulă canceroasă. Acest fruct este considerat de cel puțin 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia și poate vindeca orice tip de cancer. Rezultatele testelor efectuate de oamenii de știință sunt senzaționale și astfel un fruct aparent banal este capabil să vindece una dintre cele mai necruțătoare boli de pe Terra.

Se consideră, de asemenea, ca este agent antimicrobian cu un spectru larg este recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, este eficient împotriva paraziţilor interni si viermi, reglează tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburările nervoase.

Întrebarea logică este de ce nu s-au cunoscut aceste lucruri până în prezent? Probabil că s-au cunoscut, dar interesele companiilor farmaceutice sunt atât de mari încât nu contează vindecarea bolnavului, ci vinderea câtor mai multe pastile. Aceste medicamente nu sunt întotdeauna benefice organismului și dacă reușesc să trateze o boală cu siguranță că efectele adverse sunt devastatoare.

Aceste detalii despre soursop au fost ieşit la iveală din arhiva unei companii farmaceutice, care testase fructul poate cu mulți ani în urmă, dar nu a dorit ca bolnavii de cancer să se trateze pentru ca avea de achitat sume imense pentru medicamente.

Loading...

soursop

Compușii acestui arbor încetinesc de 10.000 de ori mai bine creșterea celulelor canceroase decât Adriamycin un produs folosit foarte des în lume în chimioterapie. Și ceea ce este și mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afectează celulele sănătoase.

loading...