Take a fresh look at your lifestyle.

FREDDIE MERCURY, UNUL DINTRE CEI MAI CELEBRI OAMENI DE PE PLANETĂ

În anul 1986, Freddie Mercury anunța că se retrage din lumea muzicală. Comunicatul era unul succint, fără multe informații.

Freddie motiva că are o vârstă și a venit timpul să se retragă , din cauza oboselii care se acumulase. Nu se menționa niciun cuvânt despre boala sa, SIDA. Nici măcar colegii din formaţia Queen nu cunoșteau natura bolii lui Freddie.

Aparițiile sale publice au fost tot mai rare. Freddie utiliza un machiaj strident, pentru a acoperi urmele bolii, iar pentru că era foarte slăbit, purta o mantie care să acopere urmele devastatoare ale bolii.

Media britanică, dar și fanii săi și-au pus multe întrebări cu privire la decizia lui Freddie de a se izola în locuința sa din Kensington. Au urmat știri cu privire la faptul că suferă de o pneumonie acută și este sub atenta îngrijire a medicilor și a familiei.

Pentru că în presă au fost publicate fotografii care îl prezentau foarte slăbit, Freddie a fost obligat să confirme faptul că este bolnav și că are SIDA.

În anul 1964, Freddie, pe numele său adevărat Faroukh Bulsara, părăsește Zanzibar și se stabilește la Londra. La scurt timp, face o adevărată pasiune pentru o colegă de liceu, pe nume Mary Austin. Unul dintre apropiații săi a declarat că Freddie a avut revelația că este homosexual în anul 1975. Freddie avea să declare mai târziu, m-am îndrăgostit de Mary.

Loading...

Singura problemă a fost că era fată. Între cei doi avea să se lege o prietenie solidă care a durat până la moartea lui Freddie.
Odată cu succesul fulminant al formației Queen, Freddie va avea parte de o viață personală tumultoasă, înconjurat de fel de fel de personaje dubioase. Va face o adevărată pasiune pentru bucătarul său. Vor urma mulți alți parteneri din toate categoriile sociale.

Decide să se mute la New York, unde face cunoștință cu mai multe peroane gay și trăiește o aventură cu un barman. La începutul anilor 80, apar primele informații oficiale despre SIDA.

Se reîntoarce în Anglia, unde își întâlnește marea dragoste, Jim Hutton, pe care îl angajează la proprietatea sa ca grădinar. Jim Hutton semăna fizic foarte mult cu actorul Burt Reynolds, modelul masculin al lui Freddie.
După mulți ani de căutări, Freddie își găsise marea dragoste, care a rămas alături de el până la moarte.

Cine a fost Freddie Mercury?

S-a născut în anul 1946 în Zanzibar, Tanzania de azi. Părinții săi erau de origine indiană. La vârsta de opt ani este trimis în India pentru studii. Era un copil retras, complexat de dantura pe care o avea, dotată cu patru canini.

La 12 ani, își formează prima trupă. Era un pianist desăvârșit. Pentru că în anul 1964, izbucnește revoluția în Zanzibar, părinții săi se mută în Londra. În anul 1970, Freddie intră în trupa Queen și astfel începe ascensiunea sa.

Moare în anul 1993, la vârsta de 45 de ani. Înmormântarea s-a efectuat în cel mai mare secret. Abia în anul 2016, jurnaliștii englezi au descoperit locul unde a fost înhumat. Pe placa comemorativă este gravată în limba franceză fraza, pentru a fi mereu alături de tine, cu toată dragostea mea, M. M ar putea fi Mary Austin, care în anul 2000 declara, am pierdut un soț, o dragoste eternă.

loading...

Comentariile sunt închise.