Take a fresh look at your lifestyle.

Francmasoneria, secretele tenebroase despre care nu vorbește nimeni

Christian Rosenkreutz, născut în anul 1378, în Austria, a fost plasat într-o mănăstire, la vârsta de cinci ani. După ce a împlinit 17 ani, superiorii săi hotărăsc să facă un pelerinaj la Ierusalim, împreună cu un alt preot.

Din păcate, colegul său, preotul, moare în Cipru și Rosenkreutz este obligat să continue singur drumul spre Ierusalim. Ajunge în Damasc unde ia legătura cu marii inițiați. Începe să traducă în latină vechi texte scrise în arabă. După câțiva ani, s-a întors în Austria, unde pune bazele unei fraternități, numită Crucea Trandafirului.

Din fraternitate au făcut parte mai mulți preoți care au pus cap la cap toate informațiile și cunoștințele pe care le dobândiseră în pelerinajele lor prin lume.

Cei care făceau parte din fraternitate aveau un jurământ, nicio informație din cele pe care le dețineau nu trebuia să fie făcută publică.

În anul 1484, Rosenkreutz moare și toate lucrările sale dispar. La 120 de ani de la moartea sa, cavoul unde fusese înhumat a fost deschis. Spre surprinderea martorilor a fost descoperită în interiorul cavoului o tăbliță din bronz. Surprizele nu s-au oprit aici. Cavoul era compartimentat în șapte părți și în fiecare se afla câte un cufăr plin cu lucrări scrise de Rosenkreutz. Pereții interiori conțineau mesaje și simboluri misterioase.

În mijlocul cavoului, corpul lui Rosenkreutz era intact. Toate documentele au fost scoase din cavou și duse într-un loc secret.
Aceste documente au stat la baza formării viitoarelor societăți francmasonice, ale ordinelor inițiatice.
Dumnezeu este numit Marele Arhitect Universal. Francmasonii consideră că au ca vocație construcția unui templu ideal, ca cel al lui Solomon.

Loading...

Biserica vs francmasoneria


Biserica a fost discretă sau a ținut la distanță pe francmasoni. Singurul papă care a dat o bulă împotriva francmasoneriei a fost papa Clement al XII-lea, în anul 1738.

Spuneam că ordinele sunt inițiatice deoarece pentru a deveni membru trebuie să fii acceptat, inițiat și să păstrezi toate secretele ordinului, conform mitului hiramic.

Hiram a fost arhitectul regelui Solomon, cel care a proiectat și construit celebrul templu. Cu toate că el a fost torturat, nu a dezvăluit secretele construcției acestui templu, care se spune că era ideal, perfect.
Mitul lui Hiram a stat la baza realizării unui calendar masonic, care utilizează un sistem de datare cu 4000 de ani anterior celui uzual.

Simbolurile ocupă un loc aparte în gândirea masonică. Triunghiul, echerul, compasul, numerele, 3, 5, și 7, stelele, sunt simboluri importante.

Președintele SUA, Rooswelt, care a fost cel de al 26- lea președinte, a făcut o declarație surprinzătoare.
În spatele guvernului, la vedere, tronează un guvern invizibil care nu este credincios poporului și nici răspunzător față de popor. A distruge acest guvern invizibil, care este o alianță fără Dumnezeu între afaceri corupte și politică mârșavă, este datoria șefului statului.

Această declarație definește esența francmasoneriei, ea devenind cea mai secretă și cea mai de temut organizație.
Când vorbim despre francmasoni evităm acest cuvânt și utilizăm illuminati, marea conspirație, guvernul din umbră.

Vă prezentăm conținutul jurământului francmasonic


Jur, în numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor, să nu descopăr niciodată secretele, semnele, cuvintele, învățăturile sau practicile francmasoneriei și să păstrez tăcere veșnică asupra lor. Făgăduiesc și jur să nu trădez niciodată nimic din acestea și nici prin scris, prin grai, prin gesturi, nici să pun pe altcineva să scrie, să litografieze, să graveze, să tipărească ceva, să nu dau în vileag în vreun fel ceea ce mi s-a descoperit până în această clipă sau mi se va descoperi în viitor.

rp_masonerie1.jpg

Dacă nu mă voi ține de cuvânt, mă oblig să mă supun la următoarea pedeapsă, să mi se ardă buzele cu fier înroșit, să mi se taie o mână, să mi se smulgă limba din gură, să mi se reteze gâtul, cadavrul meu să fie spânzurat în lojă în timpul primirii unui nou frate, iar după aceea să fie ars și cenușa aruncată în vânt.

loading...

Comentariile sunt închise.