The news is by your side.

Fotografii incredibile care demonstrează că pe Lună există piramide și baze extraterestre

0

Atunci când omul a păşit pentru prima dată pe Lună, o nouă eră s-a născut. Trebuia să de intituleze era cuceririi spațiului, dar s-a transformat în cea în care adevărul este ascuns cu o indiferență greu de imaginat.

Acesta este motivul principal pentru care numeroase teorii conspiraționiste au luat naștere. Probabil că dacă adevărul era făcut public încă de la bun început, omenirea s-ar fi aflat acum într-un cu totul alt punct al evoluției sale și perspectiva asupra vieții ar fi fost cu totul alta.

Încă din momentul în care omul a pășit pe Lună, cele mai multe voci au susținut că adevărul a fost manipulat. S-a crezut că NASA vrea să ascundă cu desăvârșire ceea ce a descoperit pe Lună, pentru a nu schimba mentalitatea obscură de pe Terra. S-a vehiculat ideea că Luna este de fapt un satelit artificial și a fost trimis pe orbită pentru a spiona Pământul.

Mai târziu s-a spus că acolo există numeroase baze extraterestre și că omul nu mai are ce căuta pe Lună. Probabil că acesta a fost motivul pentru care NASA a încheiat brusc călătoriile spre satelitul Terrei. Atunci când tehnologia a ajuns la un nivel suficient de avansat, numeroase fotografii cu Luna au fost făcute publice. Se constată cu stupoare că există numeroase construcții bizare pe Lună. unele dintre ele semănând extrem de bine cu piramidele de pe Terra.

Oare cine le-a construit și cu ce scop? Există legătură între piramidele de pe Terra și cele de pe Lună? Probabil că răspunsurile la aceste întrebări sunt destul de logice și nu avem nevoie de confirmarea specialiștilor, pentru că este la îndemâna oricui să găsească adevărul.

Cu toate acestea, vă punem la dispoziție mai multe fotografii, realizate de-a lungul timpului pe Lună, și care au fost cenzurate sau modificate de NASA. Acestea indică faptul că acolo există numeroase construcții și baze extraterestre de care poate că până în prezent nu am avut habar. Acestea există și sunt chiar pe Lună și probabil că încă sunt funcționale.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și