Take a fresh look at your lifestyle.

FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE

Un pilot pe Marte 

O fotografie care a fost făcută acum 10 ani, revine în actualitate. În fotografie este surprins un pilot al unui OZN. Sonda a surprins aceste imagini pe Marte. Fotografia a fost pusă la dispoziția publicului de cei de la NASA. Fotografia a fost făcută în aprilie 2004, în apropierea craterului Fram. În fotografie este o persoană care merge în apropierea craterului.

oameni pe marte

Specialiștii care au analizat fotografia s-au împărțit în două tabere. Unii susțin că ar fi vorba de o sculptură iar alții vorbesc despre un pilot care este pietrificat. În ambele cazuri ne întrebăm cine a făcut sculptura și/ sau ce caută un pilot pe Marte? Cine este la originea acestor evenimente?

Cine l-a sculptat pe Obama pe Marte?

obama

Loading...

Tot în 2005, a fost făcută o altă fotografie în care a fost surprins un cap ce pare sculptat. Acel cap seamănă izbitor cu Obama. În 2005, Obama era doar senator de Illinois. Cine a putut anticipa că Obama va fi președinte începând cu 2009?

Puncte luminoase surprinse pe Marte

ufo-on-mars

Sonda Curiosity a surprins într-o fotografie făcută pe Marte, niște lumini. Lumina seamănă cu un proiector, îndreptat în sus.

Un OZN lângă Statuia Libertății

statuie

Fotografia a fost făcută în decembrie, de către un turist care se afla cu soția sa, moment în care a imortalizat un OZN, lângă Statuia Libertății.

O capsulă de salvare se desprinde de un OZN înainte ca acesta să explodeze

capsula

Poza a fost făcută în 28 decembrie 2014, deasupra orașului Santa Rita din Brazilia.

O bază lunară în formă de piramidă

piramida luna

Poza a fost făcută în 2 ianuarie 2015. Poza a fost făcută de cealaltă parte a Lunii și a fost dată publicității de NASA.

Extratereștrii urcă muntele

extraterestri pe munte

În fotografie se observă niște persoane cu abilități supranaturale, care se cațără pe un vulcan în câteva minute. Unui om i-ar fi trebuit ore bune ca să urce craterul.
Specialiștii vorbesc despre agilitatea, viteza, rezistența la frig a acestora, care sunt date de calități genetice ieșite din comun.

Un OZN părăsește Soarele

ozn soare
Fotografia este excepțională și prezintă explozia solară pe care o produce OZN-ul în momentul .

loading...

Comentariile sunt închise.