FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE

0

Un pilot pe Marte 

O fotografie care a fost făcută acum 10 ani, revine în actualitate. În fotografie este surprins un pilot al unui OZN. Sonda a surprins aceste imagini pe Marte. Fotografia a fost pusă la dispoziția publicului de cei de la NASA. Fotografia a fost făcută în aprilie 2004, în apropierea craterului Fram. În fotografie este o persoană care merge în apropierea craterului.

oameni pe marte - FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE

Specialiștii care au analizat fotografia s-au împărțit în două tabere. Unii susțin că ar fi vorba de o sculptură iar alții vorbesc despre un pilot care este pietrificat. În ambele cazuri ne întrebăm cine a făcut sculptura și/ sau ce caută un pilot pe Marte? Cine este la originea acestor evenimente?

Cine l-a sculptat pe Obama pe Marte?

obama - FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE

Tot în 2005, a fost făcută o altă fotografie în care a fost surprins un cap ce pare sculptat. Acel cap seamănă izbitor cu Obama. În 2005, Obama era doar senator de Illinois. Cine a putut anticipa că Obama va fi președinte începând cu 2009?

Puncte luminoase surprinse pe Marte

ufo on mars - FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE

Sonda Curiosity a surprins într-o fotografie făcută pe Marte, niște lumini. Lumina seamănă cu un proiector, îndreptat în sus.

Un OZN lângă Statuia Libertății

statuie - FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE

Fotografia a fost făcută în decembrie, de către un turist care se afla cu soția sa, moment în care a imortalizat un OZN, lângă Statuia Libertății.

O capsulă de salvare se desprinde de un OZN înainte ca acesta să explodeze

capsula - FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE

Poza a fost făcută în 28 decembrie 2014, deasupra orașului Santa Rita din Brazilia.

O bază lunară în formă de piramidă

piramida luna - FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE

Poza a fost făcută în 2 ianuarie 2015. Poza a fost făcută de cealaltă parte a Lunii și a fost dată publicității de NASA.

Extratereștrii urcă muntele

extraterestri pe munte - FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE

În fotografie se observă niște persoane cu abilități supranaturale, care se cațără pe un vulcan în câteva minute. Unui om i-ar fi trebuit ore bune ca să urce craterul.
Specialiștii vorbesc despre agilitatea, viteza, rezistența la frig a acestora, care sunt date de calități genetice ieșite din comun.

Un OZN părăsește Soarele

ozn soare - FOTOGRAFII CARE NU POT FI EXPLICATE
Fotografia este excepțională și prezintă explozia solară pe care o produce OZN-ul în momentul .

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și