Bizar

Fotografia unui copil avortat si aruncat intr-o galeata socheaza lumea

O imagine cu un copil avortat a scandalizat întreaga opinie publică. Fetusul are 9 luni şi a fost avortat fără să se ţină cont de dorința mamei, pentru că politica singurului copil este la putere în China. Aceste practici sunt frecvente în China, chiar dacă în ultima perioadă oficialii de la Beijing au încercat să construiască o altă imagine despre politica unicului copil. Se pare că milioane de femei sunt obligate să avorteze chiar şi atunci când copilul are 9 luni. Cele mai multe îşi pierd viața atunci când le este scos copilul cu forța din burta.

Intervievată de LifeSiteNews.com, Reggie Littlejohn, reprezentant al organizației Women’s Rights Without Frontiers, a confirmat că infanticidurile sau avortarea unei sarcini avansate sunt practici obișnuite în China, pentru respectarea politicii copilului unic.

„Aceste proceduri violente pot avea loc chiar și în cazul în care fătul are deja nouă luni”, a declarat Littlejohn. „Uneori femeile însele mor împreună cu copiii lor avortați atât de aproape de termenul nașterii,” a mai adăugat reprezentantul organizației care militează împotriva „avortului forțat și a infanticidului”.

 china copil avortat - Fotografia unui copil avortat si aruncat intr-o galeata socheaza lumea

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top