Take a fresh look at your lifestyle.

Fotografia NASA de pe Marte care șochează lumea. ”E o femeie în rochie?”

0

O fotografie, realizată de roverul Curiosity pe Marte și pusă la dispoziția publicului larg de NASA, provoacă numeroase controverse în rândul pasionaților de mistere. Aceștia din urmă susțin că atunci când este mărită, se poate vedea silueta unei femei, fapt care demonstrează că NASA ascunde adevărul despre Planeta Roșie.

Teoria conspirației – Marte este locuită 

O teorie a conspirației, veche de câteva decenii, susține că Marte este locuită de o civilizație umanoidă. Această civilizație trăiește în subteranul planetei. Această civilizație umanoidă este moștenitoarea civilizației înfloritoare, care se presupune că a trăit pe Planeta Roșie atunci când deținea atmosferă.

Marte este planeta cea mai locuibilă din sistemul nostru solar în pofida temperaturilor de -50 grade celsius. Fotografiile surprinse de sondele Marş Express şi Spirit, care arata fosile microscopice ale unor organisme similare bacteriilor, dovedesc faptul că pe această planetă a existat viaţă odată. Bizar este faptul că printre nenumăratele fotografii realizate de sonde, sunt şi nişte imagini care au surprins structuri piramidale, asemănătoare cu Marele Sfinx de la Giseh.

Silueta de pe Marte

Cu toate că imaginea este neclară, cei care cred în existența vieții extraterestre sugerează că, pe o rocă, se vede o creatură ce seamănă leit cu silueta unei femei. Aceasta ar sta întinsă pe burtă, cu piciorul stâng puțin mai sus decât cel drept. Unii utilizatori ai rețelelor de socializare susțin că pare a fi îmbrăcată în rochie.

Marte

Imaginea nu este foarte clară și din acest motiv au apărut și controversele. De partea cealaltă, scepticii sunt de părere că este vorba despre o iluzie și nimic mai mult. Cu toate acestea, imaginea a provocat numeroase comentarii cu privire la ceea ce se petrece cu adevărat pe Marte și la faptul că NASA ascunde adevărul despre tot ceea ce a descoperit de-a lungul timpului, pentru simplul fapt de a proteja populația și a nu o deranja de la cursul ”firesc” al vieții.

Loading...
loading...