Mistere

Descopera

FOSTUL PILOT AL LUI OBAMA DECLARĂ CĂ A VĂZUT UN OZN

0views

Ziarul New York Daily News a publicat în 10 aprilie 2015 un interviu cu fostul pilot al lui Barack Obama. Andrew Danziger a pilotat în multe rânduri avionul președintelui Obama. Are o vechime de 28 de ani ca pilot, din care 14 ani a fost pilot de linie.

Într-o noapte din aprilie 1989, când zbura din Kansas spre Iowa, a observat un OZN în formă discoidală, alb. După câteva momente OZN și-a schimbat culoarea, devenind roșu, dar și dimensiunea sa a devenit mult mai mare. Danziger, împreună cu celălalt pilot, au putut observa OZN-ul timp de 30 de minute. Acesta zbura paralel cu avionul. Piloții au luat legătura cu turnul de control, anunțând situația. Cei de la turnul de control au răspuns că timp de 30 de minute au înregistrat semnale neobișnuite pe ecranul radar, dar nu au reușit să localizeze OZN-ul.

După 30 de minute, OZN-ul s-a pierdut într-un fum alb. În 13 iunie 2014, piloții unui avion de linie, dar și pasagerii din avion au văzut un om zburător. El a apărut la 3500 de picioare de avion, chiar deasupra localității engleze Macclesfield. Avionul era un Airbus 320 și se apropia de aeroportul din Manchester.
În prima fază, piloții au crezut că este un individ cu o parapantă. Era imposibil, pentru înălțimea la care zbura avionul.

Au raportat turnului de control incidentul, dar observatorii de la sol nu au înregistrat pe ecran existența unui alt aparat de zbor. Cazul a fost preluat de Oficiul de Securitate a Zborurilor, care au transmis că în acea zi, în zona respectivă nu au existat zboruri cu parapanta și nici antrenamente ale parașutiștilor.
John Podesta este un fost consilier al lui Obama și a declarat că marele său eșec a fost în 2014, pentru că nu a reușit să declasifice dosare privind OZN-urile.

În anul 2007, într-o apariție publică, el spunea că e timpul ca dosarele privind extratereștrii să fie declasificate. E timpul să știm adevărul! Poporul american trebuie să știe adevărul, cu orice risc! Site-ul prezidențial american a fost asaltat cu peste două milioane de întrebări care vizau interviul dat de Podesta, cerându-i în același timp, președintelui Obama, să preia exemplul europenilor, care au declasificat în 2015, câteva sute de dosare privind civilizațiile extraterestre. Într-o conferință, Dimitri Medvedev, premierul Rusiei, a anunțat că timpul declasificărilor a venit și că toate rapoartele privind extratereștrii trebuie declasificate.

Loading...

Medvedev a conţinut susținând că americanii sunt cei mai reticenți la acest lucru. Contrar așteptărilor, rușii au fost transparenți în ceea ce privește astfel de rapoarte, multe dintre ele fiind declasificate și prezentate publicului de media rusească. Autoritățile rusești au dat detalii despre incidentul care s-a produs în 14 mai 2014, când o rachetă lansată de pe cosmodromul din Kazahstan, care se îndrepta spre China, a fost distrusă de un OZN.

ozn bermude

Rușii au reușit să filmeze incidentul. După 9 minute de la lansare, racheta, care transporta un satelit, aflată la o altitudine de 150 de kilometrii, s-a dezintegrat în urma unei ciocniri cu un obiecte necunoscut.
Racheta avea o lungime de 53 de metri și transporta cel mai puternic și performant satelit de telecomunicații al Rusiei. Încărcătura avea o greutate de 5.3 tone. Pagubele au fost imense, dat fiind faptul că investiția a fost foarte mare, respectiv, câteva miliarde de euro.

loading...