Foști specialiști NASA: Pe Marte există piramide, cupole sau chiar orașe abandonate

0

Foștii angajați NASA desfășoară o cercetare interesantă cu privire la fotografiile pe care diverse nave spațiale le-au captat de pe Marte. Concluziile sunt dintre cele mai șocante pentru că acești cercetători sunt de părere că pe Marte există diverse structuri abandonate.

Politica NASA este una foarte strictă cu privire la imaginile surprinse în Univers și care sunt puse la dispoziția publicului larg. Ele trebuie corectate în așa fel încât nimeni nu să zărească vreun obiect sau chiar o structură care nu trebuie să fie acolo. Această politică are tendința de a ascunde adevărul despre ceea ce se petrece pe planetele vecine ale Terrei.

Foștii angajați NASA, printre care și Richard Hoagland sau dr. Michael Malin, dezvoltatorul proiectului Mars Orbiter Camera – o cameră de fotografiat care a fost montată la bordul Mars Global Surveyor – susțin că le-au trecut prin mână sute sau chiar mii de fotografii cu Planeta Roșie. Cele mai multe dintre aceste fotografii indicau diverse structuri din piatră precum piramide, cupole, pereți drepți îngropați pe jumătate în solul marțian sau chiar ruinele unor orașe. Toate acestea sunt ascunse publicului larg pentru că nimeni nu trebuie să știe ceea ce se regăsește în prezent pe Marte.

Cei doi foști cercetători au declarat că aceste structuri sunt impresionante și probabil că sunt atribuite civilizației care a trăit în trecutul îndepărtat pe Marte, atunci când planeta deținea o atmosferă și apă din abundență.

Pentru a-și demonstra teoria, cei doi oameni de știință au prezentat o fotografie care a fost efectuată pe 24 martie 2006 pe Marte și care indică o structură interesantă. Atunci când imaginea este analizată în detaliu, fiecare pixel al fotografiei reprezintă 2,34 metri, se observă numeroase grupuri de structuri care par să se îmbine.

Dacă te uiți atent în interiorul craterului poți vedea mai multe canale și căi de acces aparent drepte. Totul pare acoperit cu un strat de nisip sau pământ care s-a depus de mii și mii de ani. Dar cum putem fi siguri că acestea sunt de fapt niște ruine? Dacă am avea o imagine de referință similară de pe Terra atunci ar fi mai simplu să facem această legătură. Din fericire există o regiune în Iran, unde există ruinele mai multor orașe abandonate. Dacă comparăm imaginile celor două structuri, cea de pe Terra și cea de pe Marte, ajungem să constatăm că sunt asemănătoare.„, susține Richard Hoagland.

piramide marte - Foști specialiști NASA: Pe Marte există piramide, cupole sau chiar orașe abandonate

Cu toate că imaginea nu este clară pentru că a fost efectuată la o distanță extrem de mare de solul marţian, liniile drepte din interiorul craterului indică faptul că acolo a existat ceva construit de mâna unei civilizații. Aceasta este una dintre imaginile care au fost manipulate de specialiștii NASA, dar cu toate acestea conține urme doveditoare ale existenței vieții într-un trecut îndepărtat pe Marte.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și