Fost polițist rupe tăcerea: „Am fost răpit de ființe umanoide extraterestre!”

Poveștile oamenilor răpiți de extratereștri au devenit comune în lumea întreagă. Dacă în trecut cei mai mulți evitau cu desăvârșire să împărtășească cu ceilalți experiențele traumatizate prin care au trecut fără voia lor, în zilele noastre lucrurile s-au schimbat dramatic datorită orizonturilor noi care se deschid cu privire la prezența extraterestră în apropierea planetei noastre.

Un astfel de caz a fost publicat recent de presa din Marea Britanie. Personajul principal este un fost polițist, care a șocat întreaga opinie publică prin cele câteva cuvinte cu care își prezintă drama.Am fost răpit de extratereștri!”, acestea sunt cuvintele cu care fostul ofițer de poliție Alan Godfrey, în vârstă de 67 de ani, deschide șirul dezvăluirilor șocante.

Totul a început în seara zilei de 28 noiembrie 1980, atunci când Godfrey își efectua patrula de noapte. Se afla la bordul mașinii sale, în regiunea Todmorden, recunoscută pentru evenimentele stranii și inexplicabile. Atunci când a privit pe cer a zărit o lumină imensă reflectată de un aparat de zbor neidentificat. OZN-ul avea circa 6 metri înălțime și aproximativ 20 lungime. Se deplasa cu o viteză constantă și conform mărturiei fostului polițist, părea să caute ceva anume. În acel moment, Godfrey a încercat să comunice prin stație ceea ce văzuse, dar în clipa următoare s-a trezit tot în mașina sa pe un drum pustiu într-un cu totul alt loc. Avea numeroase arsuri pe haine și pe corp și prezenta pierderi de memorie ca și cum nu trăise anumite evenimente din viața sa.

rapit de extraterestri

Agentul de poliție s-a speriat și a decis să efectueze mai multe şedinţe de hipnoză pentru a determina motivul psihologic pentru care ajunsese ca viața sa să fie un întreg haos. Răspunsurile au fost brutale și șocante pentru că Godfrey a aflat cu stupoare că fusese răpit de OZN-ul pe care îl văzuse în noaptea respectivă și fusese supus unor teste de laborator.

Numeroase ființe umanoide, de statură medie și mică, l-au examinat pentru o perioadă lungă de timp. El se afla pe o masă sau ceva similar, neputând să-și miște decât ochii. Ființele extraterestre mișunau în jurul său curioase de prada lor și mai multe fascicule de lumină îi penetrau corpul. Atunci când curiozitatea umanoizilor a fost satisfăcută, Godfrey a fost eliberat și o parte din memoria sa a fost ștearsă.

Loading...

Povestea aceasta nu l-a ajutat deloc pe bărbatul în cauză, care a fost considerat nebun de către superiorii săi. A fost nevoit să demisioneze, mai mult a fost silit să se interneze într-un sanatoriu cu toate că nu prezenta niciun semn de nebunie.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și