X-Files

Fost ministru al apărării: Dacă am doborî un OZN de pe cer ar începe un război intergalactic

Fostul ministru canadian al apărării, Paul Hellyer, susține că doborârea OZN-urilor ar putea duce la un război intergalactic. Onorabil Paul Hellyer, fost ministru al apărării în anii 60 în Canada, a oferit un interviu șocant, în care susține că OZN-urile sunt atât de reale precum avioanele.

De-a lungul anilor, extratereștri au vizitat de nenumărate ori Pământul și continuă să o mai facă, iar dacă omul ar avea curaj să riposteze printr-un atac armat, atunci un război intergalactic de proporții se va produce.

Hellyer crede că există numeroase specii extraterestre doar în Calea Lactee și aceștia, din diferite motive, vizitează planeta noastră. Implicarea lor în dezvoltarea omului a fost una silențioasă în ultimele decenii, pentru că societatea a evoluat și omul a devenit oarecum mai prudent în acțiunile sale. “OZN-urile reale.

Ele există pe cer așa cum există și avioanele care își efectuează cursele zilnice. Ei ne vizitează planeta de mii de ani și o vor mai face până în clipa în care omul va fi pregătit să-i întâlnească.“, a declarat Hellyer.

Fostul om politic a mai spus că tehnologia actuală este de origine extraterestră și chiar dacă pare imposibil de crezut anumite guverne ale lumii au legături cu diverse specii extraterestre. În acest fel, extratereștri ne ajută, dar nu în felul în care ne-am dori noi. Ei sunt atât de avansați încât i-ar trebui omului milioane de ani de progres pentru a ajunge la același nivel.

De asemenea, există numeroși lideri politici care și-ar dori cooperare din punct de vedere miliar cu extratereștri, dar acest fapt nu se va întâmpla niciodată? De ce? Pentru că extratereștri ne ajută să ne dezvoltăm și nu să ne distrugem reciproc.

Această dorință umană este unul dintre motivele pentru care relația de prietenie cu cei care ne vizitează este ținută la secret. Atunci când a fost întrebat din ce cauză extratereștri nu ne ajută mai mult în dezvoltarea noastră, Hellyer a răspuns că Universul nostru se bazează pe anumite legi stricte. Una dintre ele este cea a liberului arbitru sau a liberei alegeri.

Din acest motiv, omul nu trebuie influențat în deciziile pe care le ia și greșeala face parte din viață. Dacă, probabil, o să ajungem în momentul în care o să ne autodistrugem, extratereștri nu vor interveni, ci vor privi pasivi întregul eveniment.

OZN-uri-pe-cerul-Americii Fost ministru al apărării: Dacă am doborî un OZN de pe cer ar începe un război intergalactic

Hellyer susține că autodistrugerea a existat și în trecutul îndepărtat al planetei și va mai exista atâta timp cât Universul continuă să existe.

loading...
Comments
To Top