Take a fresh look at your lifestyle.

Fost militar american susţine că fiinţe extraterestre cu formă umană se află în Las Vegas

De ma mulţi ani, se vehiculează strania idee că extratereştrii sunt infiltraţi în societatea umană. Se spune că au ajuns la un nivel al cunoaşterii extrem de avansat, motiv pentru care sunt capabili să ia formă umană şi astfel nimeni nu îşi poate da seama de adevărata lor identitate.

Totul a început prin anii 1930, atunci când conform unor documente oficiale o specie extraterestră a venit pe Terra şi a intrat în legătură cu Hitler. Acesta din urmă s-a lăsat condus de interesele meschine ale acestor străini, motiv pentru care a şi pierdut cel de-Al Doilea Război Mondial.

Alte documente oficiale, prezentate publicului larg de faimosul Edward Snowden, arată că aceeaşi mari albi, care l-au susţinut pe Hitler, s-au întâlnit cu preşedintele american Dwight D. Eisenhower în 1954 pentru a pune la punct un plan de purificare al rasei umane.

Paul Hellyer, fost ministru canadian, a declarat că din informaţiile strict secrete cu care a intrat în contact poate spune că pe Terra se află în prezent peste 80 de specii extraterestre. Acestea au diverse forme, dar cel mai interesant aspect este că influenţează viaţa oamenilor după bunul lor plac.

Punctul culminant al acestor ipoteze este NSA (National Security Agency), care de fapt este o agenţie special creată şi organizată pentru a masca ceea ce guvernele lumii numescfaza finală. Imediat după această fază extratereştri îţi vor arata adevărata faţă, iar lumea se va schimba dramatic.

Albii înalţi din Las Vegas

Loading...

Charles Hall, fost soldat al armate americane şi actual scriitor, a declarat presei de peste ocean că atunci când au fost trimişi într-o misiune în Las Vegas a avut ocazia să vadă pentru prima dată extratereştri. Este vorba despre specia albilor înalţi, despre care vorbea şi Snowden, aceeaşi specie care a luat contact cu Hitler în anii 1930.

Hall susţine că este vorba despre o specie înaltă de extratereştrii care par să semene foarte bine cu oamenii. Ideea cea mai importantă este că aceştia sunt toţi blonzi şi au un corp extrem de bine proporţionat. Aceştia se află de mai mulţi ani pe teritoriul american şi fostul soldat susţine că nu a aflat care este motivul lor real pentru care nu vor să ma părăsească Terra.

extraterestri

Din informaţiile culese, albii înalţi deţin un nivel al tehnologiei impresionant, reuşind să călătorească în Univers cu viteze net superioare celei a luminii. Mai mult de atât, aceştia deţin o legătură de colaborare cu armata americană şi există posibilitatea unui schimb tehnologic.

Hall a vorbit şi despre semnificaţia fazei finale în care se află omenirea. Nu departe de acest moment va veni ziua în care omenirea va fi pregătită din toate punctele de vedere pentru a afla adevărul cu privire la viaţa extraterestră şi atunci se va produce marea schimbare.

loading...

Comentariile sunt închise.