The news is by your side.

Fost astronaut: Omul nu este singur în Univers!

0

În timp guvernele lumii ascund existența și prezența diverselor specii extraterestre, din ce în ce mai mulți oameni conștientizează adevărul. Un fost astronaut NASA, Edgar Mitchell, a făcut o declarație prin care susține că omul nu este singur în Univers și că există numeroase civilizații extraterestre.

Mitchell a făcut parte din cadrul misiunii Apollo 14, care s-a desfășurat pe Lună în 1971. Fostul astronaut susține că extratereștri există, dar acest fapt este ascuns cât mai bine de guvernele din întreaga lume. În cadrul Conferinţei-X, organizată anual în SUA, s-a pus întrebarea dacă suntem singuri în Univers. Atunci când Mitchell a luat cuvântul a declarat că suntem înconjurați de numeroase civilizații extraterestre, dar acest adevăr este ascuns de guvernul SUA din motive necunoscute.

Trebuie să reușim să trecem granița sistemului nostru solar pentru a realiza ceea ce se întâmplă cu adevărat în Univers. Abia atunci putem să spunem că civilizația noastră se poate integra în comunitatea universală a tuturor speciilor inteligente.„, susține fostul astronaut.

Există din ce în ce mai multe cazuri în care sunt implicate diverse aparate de zbor extraterestre, dar de fiecare dată guvernul american mușamalizează adevărul. Mitchell a crescut în Roswell , New Mexico și a povestit că atunci când a avut loc misteriosul incident, în care un OZN s-a prăbuşit, armata americană și serviciile secrete le-au ordonat martorilor să nu vorbească despre ceea ce au văzut. În caz contrar riscau să-și piardă viața sau suportau consecințe greu de îndurat.

Aceasta este atitudinea tipică care este impusă de către organizațiile militare ale SUA tuturor celor care îndrăznesc să vorbească despre incidentele inexplicabile în care sunt implicați extratereștri.

edgar-mitchell Fost astronaut: Omul nu este singur în Univers!

Fostul astronaut a mai declarat că Universul în care trăim este de o complexitate greu de imaginat și înțeles, dar odată ce adevărul va ieși la iveală, toți locuitorii acestei planete vor realiza în ce fel de loc minunat au șansa să trăiască.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și