Fost angajat NASA spune ca a vazut oameni pe Marte

Orice persoană care spune că există oameni pe Marte ar putea fi considerată “cu problem psihice”. Dar dacă există mărturii? Dovezile care ar putea confirma aceasta posibilitate?

Acum există informații despre Jackie, un fost muncitor al misiunii Viking. În 1979 a văzut doi bărbați care lucrau pe Marte.

Fostul pilot CIA John Lear a declarat că oamenii pot fi acolo pe Marte și Andrew Bassiago spune că există o colonie de oameni de pe Marte. Declarațiile de Lear și Bassiago ar putea sprijini povestea martorului, Jackie.

Mai sus, acest screenshot este luat din imagine NASA de “Rocknest Panorama View “ fotografiată de Curiosity și prezintă o figură umană.

Mai mult decât atât, Ioan Lear a declarat că oamenii pe care Jackie i-a văzut pe Marte ar fi putut fi responsabil pentru curățarea roverului Viking. Ne aduce aminte de curățarea roverului Opportunity și Spirit.

Panourile solare au fost acoperite de praf multe ori. Câteva zile mai târziu erau din nou curate. Nu știm cine a curățat roverele.

loading...

Tot mai multe dovezi arată posibilitatea oamenilor fiind acolo pe Marte.

oameni pe marte - Fost angajat NASA spune ca a vazut oameni pe Marte

Jackie a declarat că ea a lucrat la NASA și manipula  telemetria , în 1979. Afirmă că o noapte, în timp ce privea transmisia in direct provenind din Viking Rover pe Marte,  a văzut doi bărbați în costume, impreuna cu unii colegi, plimbandu-se la orizont, și apoi s-au îndreptat către Viking Lander.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns