Fost angajat NASA: „Extraterestrii traiesc printre noi!”

Clark McClelland s-a angajat ca inginer la NASA încă din 1961, odată cu lansarea programului spațial Mercur. De atunci și până la lansarea Stației Spațiale Internaționale,când a ieșit la pensie, McClelland a fost un angajat model.

Experiența, dar și diversele evenimente stranii la care a asistat l-au împins pe fostul inginer să facă anumite declarații șocante cu privire la adevărul care este atât de bine ascuns de NASA.

Din dorința de a prezenta anumite frânturi din multele evenimente pe care NASA le păstrează la secret, McClelland a redactat o declarație de presă prin care vrea să facă lumină cu privire la colaborarea Agenției Spațiale cu diverse civilizaţii extraterestre.

Eu, Clark C. McClelland, fost inginer  NASA, în cadrul diverselor misiuni la care am asistat am luat cunoștință de mai multe fapte stranii. Pe monitorul meu de control din Kennedy Space Center am fost martorul unor scene greu de crezut produse pe navetele noastre spațiale.

De exemplu, de multe ori am văzut cum astronauții noştri intrau în contact cu extratereștrii pentru a face anumite schimburi chiar în navele noastre spațiale. Aceşti extratereștrii erau de dimensiuni mari, având aproximativ 3 metri înălțime și foarte corpolenți.

Ultimul astfel de incident l-am observat timp de 1 minut și şapte secunde, timp în care am putut să-mi dau seama că era vorba despre un schimb secret. Un alt coleg de-al meu, m-a sunat la scurtă perioadă de timp după acest eveniment șocant și mi-a spus că și el a observat extratereștrii în interiorul compartimentelor capsulelor pe care le lansăm în spațiu. Aceste misiuni au fost catalogate drept TOP SECRET și niciodată nu au fost făcute publice de către Pentagon.

Loading...

Sănătatea mea mintală nu are de suferit și de când lucrez la NASA, pot să vă spun că am asistat la peste 650 de misiuni spațiale, unele secrete, altele publice.

Am condus departamentul NICAP Unit-3, actualul X-Files, de la Cape Canaveral și Kennedy Space Center, între anii 1958 – 1992 și pot să vă spun că extratereștrii sunt aici. Ei sunt printre noi, infiltrați prin diversele structuri guvernamentale din lume. Cel mai ciudat este că nu putem să-i deosebim de ceilalți oameni, dar ei există.

Aceasta este declarația oficială prin care fostul inginer NASA încearcă să avertizeze asupra secretelor incredibile care sunt atât de bine ascunse de ochii opiniei publice. Declarația, chiar dacă pare desprinsă dintr-un film SF, vine în completarea cuvintelor rostite de prim-ministrul rus Dmitry Medvedev, care a declarat cu câteva luni în urmă ca extratereştrii sunt printre noi.

loading...

Comentariile sunt închise.