FORȚELE SPECIALE, DEMONI CU CHIP UMAN

Cei care fac parte din forțele speciale sunt tineri antrenați să facă față operațiunilor cu grad ridicat de risc. Aproape fiecare țară are unități de elită care acționează în caz de forță majoră.

Forțele speciale rusești se numesc Spetsnaz. În 27 decembrie 1979, reprezentanții Spetsnaz au descins la Kabul. Cu toate că aeroportul era înțesat de militari afgani, aceștia au reușit să ajungă la reședința președintelui și după un asalt de câteva minute l-au ucis.

Nu contează cât ești de bogat, influența ta politică, numărul gărzilor de corp, în momentul în care s-a primit ordinul să fii lichidat, acest lucru se întâmplă, declara un membru Spetsnaz. Membrii Spetsnaz sunt demoni cu chip uman și au parte de cele mai grele antrenamente din lume.

Ei mai sunt numiți copiii cei răi ai Rusiei și se află în subordinea GRU, serviciile secrete de la Kremlin. Ei nu cunosc termenele de frică, milă, ezitare, abandon.

Dacă antrenamentele trupelor de comando din lume se bazează pe acumulare de cunoștințe, ideologia Spetsnaz se bazează pe durere, violență, teroare. Cine nu face față antrenamentelor este liber să plece. Spetsnaz nu-i vrea decât pe cei puternici, necruțători, pe cei care au înclinații înăscute spre violență și moarte.

După antrenamente care durează câțiva ani, instinctele lor devin precum celor ale animalelor de pradă, iar capacitatea de luptă este neegalată. Antrenamentele deosebit de complexe urmăresc decondiționarea treptată și transformarea ucenicului într-un luptător, care se bazează pe așa-numitul creier reptilian.

Coaste și degete rupte, dinți sparți, articulații sucite, sunt accidente zilnice care nu impresionează pe nimeni. Soldații sunt învățați să iubească durerea, să o aprecieze, să nu fugă de ea.

razboi mondial - FORȚELE SPECIALE, DEMONI CU CHIP UMAN

Despre un soldat Spetsnaz se spune că poate să ucidă și cu o coală de hârtie. Puțini dintre noi realizăm că Turcia este un colos militar. După SUA, Turcia are cea mai puternică armată din NATO. Turcia este așezată la răscruce de continente, cu mulți dușmani. În acest context, au creat trupe de comando excepționale care se numesc Beretele Maron.

Un purtător de Beretă Maron trebuie să supraviețuiască în cele mai ostile medii, de la ghețurile arctice la deșerturi sau junglă. Testele de admitere sunt extrem de drastice. La capătul a trei ani de pregătire, tânărul devine unul dintre cei mai buni luptători din lume.

Beretele Maron sunt printre puținele forțe speciale care au parte de antrenamente în lupte reale, în care trebuie să omoare de fiecare dată.

loading...
1 Comentariu
  1. adrian spune

    au fost si in romania .se numeau lupii cenusii si apartineau securitatii bacau.um 630 specialii dar fratii basescu cu familia securistilor serban cu dan aizic si kgb istul colonel mircea dusa i au ucis in89 in subsolul de la motovelo.cativa au fost ucisi pe tren cand s au dus la bucuresti pe 14 16 dec de tiberiu nitu fost caporal imbracat in uniforma de capitan de securitate la ordinul familiei de securisti serban.acum a ramas doar ozn ul securitatii din str tolstoi bacau .

Comentariile sunt închise.