Descopera

FORȚELE INTELIGENTE ȘI CULTUL PENTRU PIRAMIDE

Ceres este cea mai mică planetă din sistemul solar și se află în centura de asteroizi dintre planetele Marte și Jupiter și a fost descoperită în anul 1801.

Are un diametru de 950 kilometri. Ea este acoperită de gheață și prezintă formațiuni care ating înălțimea de 5000 de metri.
Sonda spațială Dawn a captat imagini spectaculoase care au suscitat interesul astronomilor. O anumită parte a planetei prezintă lumini puternice. În plus, faptul că este acoperită cu gheață, i-a făcut pe cercetători să lanseze ipoteza că sub calota glaciară există un enorm ocean.

Puternicele lumini țâșnesc din uriașele cratere care pot fi de origine vulcanică. Specialiștii și-au pus întrebarea de unde vine planeta Ceres și dacă aparține sistemului nostru solar?

Sonda Dawn a descoperit 130 de puncte luminoase pe suprafața planetei. Originea acestora este necunoscută. S-a avansat ideea că sursa acestora ar fi gheața sau poate sarea care este impregnată în calota glaciară.

Faptul că, în structura planetei este multă argilă bogată în amoniac, i-a făcut pe astronomi să considere plauzibil ca planeta Ceres să nu se fi format în sistemul nostru solar.

Imaginile captate de sonda Dawn prezintă structuri sub formă de piramidă. Structurile sunt asemănătoare cu cele descoperite pe Lună sau Marte.

loading...

O piramidă de dimensiuni foarte mari a fost fotografiată de robotul Curiosity pe Marte. S-au studiat în paralel imaginile, coroborate și cu cele de pe Lună și s-a ajuns la concluzia că acestea seamănă izbitor de mult. Cine sau ce a determinat producerea lor?

Lumea minerală este plină de forme geometrice. Unele sunt de origine naturală, altele nu. Piramidele de pe Ceres și Marte au o formă regulată și este puțin probabil ca natura să le fi putut crea. În anul 2002, ziarul Pravda publica un articol al unui reputat cercetător care declara, avem probe că pe suprafața Lunii există vestigii ale unui oraș.

El mai făcea referire la faptul că aceste structuri au fost construite de forțe inteligente. Ruinele orașului lunar se întind pe câțiva kilometri. În interiorul său se află construite domuri și piramide. În exterior, ruinele sunt înconjurate de un zid cu înălțime de câțiva metri.

PXIvyghTvJfP4LmH7c4AWjKqqCY@444x296 - FORȚELE INTELIGENTE ȘI CULTUL PENTRU PIRAMIDE

Care sunt acele forțe inteligente la care se referea cercetătorul rus, rămâne ca viitorul să le stabilească identitatea. Ceea ce este interesant este faptul că structurile sub formă de dom și piramide au fost identificate și pe Marte sau pe Ceres.

Unii cercetători susțin că aceste forțe inteligente au un adevărat cult pentru aceste forme. Poate că sunt bune captatoare de energie, poate că au altă utilitate.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top