FORȚE MISTERIOASE ACTIVEAZĂ PIRAMIDELE DIN ÎNTREAGA LUME

FORȚE MISTERIOASE ACTIVEAZĂ PIRAMIDELE DIN ÎNTREAGA LUME

După mii de ani, piramidele din lumea întreagă se retrăsese, este titlul unui articol publicat în luna ianuarie 2018, într-o revistă științifică din SUA.

Acum doi ani, Agenția Spațială Europeană avertiza că în perioada 2018-2020, vom asista la fenomene mai puțin obișnuite care se vor produce din cauza norilor de fotoni care înconjoară sistemul solar. Roiul fotonic, astfel a fost numit fenomenul, se apropie în mod măsurabil de Soare și de Pământ.

În paralel, piramidele din întreaga lume au început să genereze o energie intensă. În același timp, oamenii din întreaga lume au auzit și înregistrat zgomote ciudate, care dădeau impresia că Pământul geme.

Diverși specialiști au numit norul fotonic, eveniment spațial al ultimei judecăți. Ceea ce este și mai ciudat este faptul că piramidele produc un zgomot surd și grav. Acest ciudat fenomen a putut fi auzit și înregistrat la piramidele mayașe. Mai mult, piramidele degajă o lumină puternică către cer, ca și cum o forță invizibilă le-ar fi activat.

Celebra piramidă mayașă Kukulcan emite spre spațiu o incredibilă coloană de energie brută. După Agenția Spațială Europeană, specialiștii chinezi au fost primii care au semnalat ciudatul fenomen care a fost observat la piramidele din China. Mulți cercetători consideră că fenomenul de activare a piramidelor are drept cauză norul fotonic care se apropie de planeta noastră.

Piramidele din Bosnia

În anul 2017. Scott Waring, cercetător american, a efectuat ample studii asupra piramidelor bosniace și a constatat că acestea au o vechime de 25000 de ani, fiind construite înaintea celor egiptene. Una dintre acestea, numită Piramida Soarelui, are o înălțime de 220 de metri, fiind considerată cea mai înaltă piramidă din lume. Cele cinci piramide sunt unite între ele printr-o rețea de tuneluri.

Loading...

piramide

Încă din anul 2017, Waring a susținut că piramidele bosniace sunt enorme mașini de energie. Ele produc un câmp electromagnetic care generează ultrasunete. El le compara cu niște imenși receptori cu ajutorul cărora se realiza comunicarea cu alte continente sau cu civilizațiile extraterestre.

loading...

Related posts