FORȚE EXTRATERESTRE SUNT CAUZA DISPARIŢIEI UNOR CIVILIZAȚII

0

În anul 1992, renumitul medic german, Svetlana Balabanova, a făcut o descoperire senzațională. Examinând mumia unei mari preotese egiptene, descoperă urme de cocaină și tabac în plămânii acesteia. Este o descoperire uluitoare. Lumea antică nu a cunoscut cocaina și tabacul, cel puțin oficial.

După expediția lui Columb în America, au fost cunoscute tabacul și cocaina. Coca este originară din America de Sud. Cum a fost posibil ca egiptenii să utilizeze această plantă, cu mult înainte de a fi cunoscută?

În diferite situri amerindiene au fost descoperite desene care reprezentau persoane de culoare sau asiatice. Amerindienii vorbeau despre zeii care aveau pielea neagră și au venit pe teritoriile lor. A existat un contact între aceste continente, înainte de Columb? Se pare că da.

Columb consemna în jurnalul său că, în momentul în care a pus piciorul pe continentul american, a întâlnit persoane cu piele neagră, diferite de populația indigenă. Trăiau în comunități izolate și erau foarte diferiți ca și înfățișare de populația indigenă. Teoria conform căreia continentul american nu a fost descoperit de Columb are din ce în ce mai mulți adepți.

Se avansează ideea că egiptenii au pus piciorul pe acest continent, cu mult înainte de Columb, în acest sens stau mărturie piramidele din America de Sud, care respectă tehnica celor egiptene.

Rămâne o problemă importantă. Au avut egiptenii tehnica necesară ca să poată ajunge în America? A fost avansată ideea că olmecii, care erau o civilizație anterioară celor aztece, incașe și mayașe, sunt de origine africană. Ei sunt autorii sculpturilor de tip negroido-africane descoperite în Mexic. Marile construcții descoperite în America de Sud seamănă foarte mult cu cele egiptene.

Mayașii, aztecii și incașii venerau zeii negri. Conform cercetărilor există similitudini între religiile acestor civilizații și cea africană. Teoria conform căreia africanii au descoperit America schimbă o parte din istoria lumii.

Contracte transatlantice au avut loc între Africa, Japonia, Insul Paștelui, Peru, Mexic, înainte de expediția lui Columb. Se pare că, olmecii ar fi explicația acestei enigme. Arheologii a descoperit cranii deformate, mutilări dentare, care nu au putut fi explicate.

Olmecii sunt o civilizație misterioasă care au apărut și dispărut în condiții necunoscute. Astronautul NASA, Gordon Cooper, este convins că, olmecii au fost ajutați de o forță extraterestră în dezvoltarea lor. Este vorba despre aceeași forță care a intervenit și în civilizația egipteană.

Similitudinile dintre cele două culturi pot fi explicate prin intervenția acestei forțe externe care le-a monitorizat în dezvoltarea lor, dar le-a cauzat și dispariția.

pietre mayase2 - FORȚE EXTRATERESTRE SUNT CAUZA DISPARIŢIEI UNOR CIVILIZAȚII

Conform istoricilor, există cel puțin 10 civilizații care au dispărut misterios. Între aceste civilizații este cea de la Cucuteni, care ne privește direct și despre care se cunosc foarte puține informații.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și