Descopera

FORȚA SUNETULUI ANIHILEAZĂ GRAVITAȚIA! AȘA AU FOST CONSTRUITE PIRAMIDELE?

rp_Terra.jpg
0views

Au fost avansate multe ipoteze cu privire la modul în care vechile civilizații au reușit să construiască piramidele sau alte structuri megalitice. Una dintre aceste ipoteze face referire la utilizarea unei forțe care a anihilat forța gravitației.

Mult mai târziu, cercetătorii au introdus noțiunea de levitator care nu era altceva decât o mașină de rezonanță. Se formau două frecvențe opuse care prin interferență creau o zonă de rezonanță care permitea apariția levitației.

Sunetul este o forță năucitoare. Soldații care trăgeau cu tunul deschideau gura pentru ca sunetul care se producea să nu le spargă timpanele. Sunetul are o putere care afectează corpul uman, dar și mediul înconjurător. Lumea ştiinţifică occidentală a aflat cu surprindere că tibetanii cunoșteau și utilizau levitația de sute de ani.

Tibetul este o lume închisă, ascunsă. Cu mare greutate occidentalii au putut pătrunde în acest univers. În momentul în care unul dintre profesorii de la Oxford și-a vizitat un student tibetan, el al fost surprins să constate că aceștia utilizau câmpuri sonore vibratorii care anulau gravitația.

Profesorul a fost martor la un experiment inedit. La o înălțime de peste 250 de metri ei au transportat pietrele masive de piatră cu ajutorul sunetului. Călugării tibetani s-au așezat într-un arc de cerc și cu ajutorul sunetelor unor tobe și trâmbițe au deplasat bucăți uriașe de piatră, la înălțimi de 250 de metri.

Loading...

Tibetanii susțin că fiecare tip de piatră are nevoie de un sunet special. În Homestead, Florida, un lituanian a reușit să construiască un obelisc imens care are o greutate de peste 28 de tone. Obeliscul a fost construit noaptea, departe de privirile curioșilor și se spune că lituanianul a utilizat forța curenților magnetici pentru a ridica imensele blocuri de piatră.

Și în cazul piramidelor din Egipt se presupune că au fost utilizate astfel de tehnici pentru a ridica imensele blocuri de piatră. Interacțiunea dintre două frecvențe crează o frecvență apropiată bătăilor inimii unui om.

Camerele din interiorul piramidelor rezonează cu Fa diez. Egiptenii puteau controla mișcarea și intensitatea sunetului. Multe întrebări, puține răspunsuri cu privire la levitația pietrelor. Poate că vechile civilizații au primit aceste informații de la supraviețuitorii atlanți care au migrat în diferite colțuri ale lumii, după marele cataclism.loading...