Take a fresh look at your lifestyle.

Forma degetului arătător îți arată tipul de personalitate

Forma degetelor poate spune multe despre personalitatea ta. În principal, degetul arătător este cel mai analizat deget și în conformitatea cu forma sa, personalitatea și trăsăturile unui om diferă.

Forma acestui deget este importantă pentru chiromanți. Un deget arătător ascuțit arată un om nehotărât, contemplativ, chiar un viitor artist. Omul simplu, visător va fi caracterizat de un index conic, iar omul cu tendințe burgheze va fi indicat de un deget arătător conic.

Ambiția și dorința de evoluție se cunosc dupa lungimea degetului arătător. Un deget scurt semnalează persoanele cu ambiție moderată, iar un deget lung oamenii ambițioși.

Deget tip A

Dacă ai un deget ca în figura A, ai tendința de a-ți ascunde sentimentele. Ești o persoană puternică și independentă. Ești un om  corect și nu-ți plac mincinoșii, eşti o persoană emoțională și cu o inimă bună. Poți fi, de asemenea, un pic excentric din când în când.

Deget tip B

Loading...

Dacă ai un deget B, nu ești tocmai o persoană încrezătoare în tine. Ai probleme de socializare, în special cu persoanele străine. Te îndrăgostești ușor și ești foarte loial, oferind persoanelor importante din viața ta foarte multă atenție. Tenacitatea este cuvântul care te caracterizează. Odată ce ți-ai propus ceva, o faci fără teamă de eșec și fără frica de a fi rănit.

Deget tip C

Dacă aveți un deget de tip C, ești un om extraordinar. Ești o persoană foarte emoțională și sentimentală  și reușești să te eliberezi cu ușurință și fără ezitare de lucrurile care te fac furios. Uneori poți deveni ușor arogant. Visezi să salvezi lumea și îți place să știi că toată lumea este bine.

loading...

Comentariile sunt închise.