Foo Fighters, fenomene aeriene neidentificate vizibile în timpul celui de al Doilea Război Mondial

Foo Fighters, fenomene aeriene neidentificate vizibile în timpul celui de al Doilea Război Mondial

Foo Fighters sunt fenomene aeriene, în general sfere luminoase de culoare galbenă, verde sau roșie care au fost vizibile în timpul celui de al Doilea Război Mondial.

Unii consideră aceste apariții ca având cauze naturale. Alții le consideră obiecte de natură extraterestră. Foo Fighters fac referință la stilul de zbor imprevizibil al piloților japonezi și la manevrele lor extreme, din timpul celui de al Doilea Război Mondial.

În timpul celui de al Doilea Război Mondial, piloții americani, britanici, germani și japonezi au raportat în nenumărate rânduri că avioanele pe care le pilotau au fost escortate de obiecte de origine necunoscută. Obiectele aveau forma unor sfere luminoase și se deplasau de manieră inteligentă. Astfel descriau misterioasele apariții piloții britanici, în anul 1944, atunci când efectuaseră un raid deasupra Germaniei.

Fiecare parte beligerantă considera că inamicul a lansat aparate de zbor ultra secrete. Realitatea era alta. Niciuna dintre părți nu dispunea de o asemenea tehnologie.

Începând cu anul 1947, după incidentul de la Roswell, s-au înregistrat peste 150 milioane de persoane care au fost martori la evenimente privind apariția unor obiecte de zbor necunoscute, iar peste 20000 de aterizări OZN au fost studiate și prelevate probe.

Întâlnirea cu un OZN relatată la CNN

Loading...

În decembrie 2017, David Frevor a povestit într-un interviu pe care l-a acordat CNN-ului despre o întâmplare care i-a pus viața în pericol, în timpul unui zbor efectuat în anul 2004. El împreună cu un alt coleg pilotau un avion de vânătoare F-18 Super Hornet. În timp ce se aflau deasupra Pacificului, la 160 kilometri de San Diego, o sferă luminoasă s-a apropiat de avion, făcând manevre periculoase.

Frevor a mai declarat, obiectul își schimba altitudinea de la 24000 de metri la 6000 de metri și avea o accelerație de neimaginat. Sfera avea un diametru de 12 metri.

La câteva minute după ce Frevor a raportat prin radio atacul agresiv al OZN-ului, marinarii de pe nava USS Nimitz, care se afla în Pacific la o distanță de 150 kilometri de San Diego, au fost martori la apariția unui OZN care își schimba altitudinea în mod spectaculos și era puternic luminat. Obiectul nu avea motor și nici aripi.

Foo Fighters atac asupra insulei Corales

Foo Fighters

În anul 1977, insula braziliană Corales a fost scena unui incident care s-a soldat cu doi morți și 33 de răniți. O sferă luminoasă care emitea raze a survolat la joasă altitudine insula, mai multe minute.

Curioși de ceea ce se întâmplă, mai mulți locuitori s-au apropiat de zona survolată de sferă. Două persoane au murit și alte 33 au suferit arsuri care le-au pus viața în pericol.

loading...

Related posts