Descopera

Folosesti cuptorul cu microunde? Iata caror pericole te expui

Cuptorul cu microunde este un obiect casnic la îndemâna oricui. De-a lungul timpului s-au născut mai multe controverse cu privire la acest aparat, pentru că cei mai mulți dintre specialiști susțin că razele cuptorului cu microunde pun sănătatea în pericol. Pentru ca publicul larg să înțeleagă acest aspect, o echipă de cercetători din Statele Unite a realizat un studiu prin care a încercat expunerea tuturor părților negative ale cuptorului cu microunde.

Iată din ce cauză este periculos ca sa folosim cuptorul cu microunde:

1. Alimentele încălzite la cuptorul cu microunde, odată introduse în organism, provoacă leziuni serioase creierului prin scurtcircuitarea impulsurilor electrice.

2. Corpul uman nu poate metaboliza alimentele care sunt supuse undelor acestor tipuri de cuptoare.

3. Producția de hormoni din organism se oprește atunci când hrana trece prin cuptorul cu microunde.

4. Mineralele, vitaminele, cât și substanțele nutritive ale fiecărui aliment, care este trecut prin cuptoarele cu microunde, se modifică sau se pierd în totalitate. Astfel, alimentele se transformă în celuloză și nu aduc niciun aport organismului.

loading...

5. Alimentele devin adevărate bombe chimice pentru organism. Radicalii liberi sunt introduși în corp, iar în cele din urmă cancerul se instalează.

6. O altă consecință directă a folosirii cuptorului cu microunde este cancerul stomacal, cât și cel intestinal.

7. Consumul prelungit al alimentelor încălzite la cuptorul cu microunde produce o creștere anormală a celulelor canceroase din sânge.

cuptorul microunde cancer 400x217 - Folosesti cuptorul cu microunde? Iata caror pericole te expui

8. Ingerarea alimentelor poluate de acest tip de cuptor provoacă deficiențe ale sistemului imunitar prin intermediul ganglionilor limfatici .

9. Cele mai multe dintre persoanele care au consumat alimente încălzite la microunde au prezentat pierderi de memorie, instabilitate emoțională și în cele din urmă scăderea coeficientului de inteligență.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top