Take a fresh look at your lifestyle.

FOBIA, ÎNTRE IRAȚIONAL ȘI AMPRENTA ANCESTRALĂ

Se spune că frica este un rău necesar cu ajutorul căruia omenirea a supraviețuit. Frica ne face mai puternici, mai agili, mai inventivi. Există frici naturale și frici care se instalează ca urmare a unor traume.

Circuitul cerebral implică fenomene emoționale care generează frica. Freud a fost primul psihanalist care a studiat fenomenele legate de frică și fobii.

Bărbatul este o ființă mult mai preocupată decât femeia de pierderea atribuțiilor puterii sale. El încearcă să-și păstreze puterea numită falică, masculinitatea sa.

Bărbatul adult păstrează în inconștientul său amintirea fantasmelor feminizate de când era copil și era iubit în mod pasiv. Aceste amintiri reprezintă partea lui de feminitate.

Dacă mama își crește singură fiul, preocuparea acestuia nu este tatăl biologic, ci o a treia persoană care poate interveni în relația lor.

În timp ce băieții sunt posesivi cu mamele lor, fetițele plănuiesc să se căsătorească cu tații care sunt numai ai lor. De cele mai multe ori, acești copii vor căuta parteneri de viață care să semene cu părinții de sex opus.

Loading...

De la diverse tipuri de frică, specialiștii au cercetat fobiile care sunt identificate cu tulburările de anxietate. Simplist spus, fobia este o frică irațională, de anxietate. Sunt specialiști care susțin că ea s-ar putea transmite genetic sau într-o viață anterioară, subiecții au suferit traume care le-au marcat existența.

Fiecare dintre noi avem o fobie care este ținută ascunsă în inconștient. Avem fobii legate de animale, înălțime, apă, oglinzi, faptul că poți fi îngropat de viu și lista poate continua.

Fobiile pot fi zvâcniri care vin dintr-o viață anterioară. În aceste cazuri, memoria negativă, ancestrală ne cauzează stări de fobie care cu greu pot fi explicate.

energie megativa

Un copil care nu cunoaște ce este focul, apa sau un animal are o frică care generează tulburări majore în organism.

Cum este posibil acest lucru dacă el nu a venit în contact cu acestea? Se poate ca omul să aibă parte de o programare inconștientă, de o amprentă negativă ancestrală care îl va marca toată viața.

loading...

Comentariile sunt închise.